The Inner Circle

The Inner Circle is een uniek online datingplatform. Wat het platform voor online dating zo uniek maakt, is het feit dat je enkel lid kan worden als je uitgenodigd wordt door een ander lid van The Inner Circle. Ben je uitgenodigd door een ander lid, dan word je alsnog helemaal gescreend voor je inderdaad een profiel krijgt op de datingsite. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar je leeftijd, maar ook naar je opleidingsniveau, je werk en je uitstraling. Kortom: je wordt niet zomaar lid van The Inner Circle, maar hierdoor is de kans op succes wel extra groot bij deze datingsite.

De betrouwbaarheid van The Inner Circle

Alle profielen die zich aanmelden bij The Inner Circle na het ontvangen van een uitnodiging van een bestaand lid, worden handmatig gecontroleerd door de medewerkers van de datingsite. Hierdoor heb je niet alleen meer kans van slagen op de datingsite, maar zijn er ook minder fake leden actief op The Inner Circle. Ben je geen lid van de datingsite, dan kun je niets van andere leden zien om de privacy van de leden te beschermen.

The Inner Circle heeft geen keurmerken, maar wel een uitgebreide privacy policy. In dit document lees je onder andere dat alle vertrouwelijke informatie die jij aan de datingsite geeft, veilig opgeslagen wordt. Ook lees je in het document dat The Inner Circle altijd gebruik maakt van een beveiligde SSL-verbinding, zodat jouw gegevens tijdens het versturen niet onderschept kunnen worden door internetcriminelen. Hoewel de datingsite geen keurmerken heeft, lijkt de veiligheid van The Inner Circle zeker in orde.

back to menu ↑ Inschrijven bij The Inner Circle

Je kunt niet zomaar een profiel aanmaken bi The Inner Circle. Om je in te schrijven, moet je namelijk uitgenodigd worden door een ander lid. Ben je uitgenodigd en heb je een profiel aangemaakt (eventueel door een koppeling te maken met Facebook), dan wordt jouw profiel altijd eerst nog gecontroleerd door de medewerkers van The Inner Circle. Pas als je goedgekeurd bent, word je toegelaten op de datingsite.

The Inner Circle back to menu ↑ kosten

The Inner Circle wordt gebruikt in de vorm van een gratis applicatie, die verder ook helemaal gratis te gebruiken is.

De mobiele back to menu ↑ app van The Inner Circle

The Inner Circle is bereikbaar via de browser van je computer of laptop, maar de mobiele app van de datingsite wordt het meest gebruikt. Deze app is beschikbaar voor iPhone, Android en Windows Phone en kan zelfs gebruikt worden op de Apple Watch. Je kunt de applicatie gratis downloaden en alle functies van de datingsite zijn te gebruiken op de mobiele app. Wel moet je een profiel hebben bij The Inner Circle om de dating app te kunnen gebruiken, maar dit is niet meer dan logisch.

back to menu ↑ Acties en kortingen

The Inner Circle heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

back to menu ↑ Uitschrijven bij The Inner Circle

The Inner Circle opzeggen? Je kunt jouw lidmaatschap bij The Inner Circle op ieder gewenst moment opzeggen. Dit doe je door je in te loggen bij The Inner Circle, naar ‘Mijn account’ te gaan en aan te geven dat je geen lid meer wil zijn van de datingsite. Na het bevestigen van jouw verzoek, wordt jouw profiel (inclusief alle informatie rondom jouw profiel) direct verwijderd.

The Inner Circle 

2 Comments
  1. Reply
    jessica november 28, 2017 at 8:09 pm

    Ik heb eenmalig tien euro overgemaakt. Kon 1 dag foto s zien en daarna niets meer. Ik heb de app verwijderd en nu is er automatisch 40 euro afgeschreven van mijn bank. Ik heb het terug laten boeken. Ik wil van deze site af

  2. Reply
    vanja oktober 24, 2017 at 9:28 am

    ik heb volgens innercircle ooit op akkoord gedruk voor iets en nu wordt er al maanden 10 eu van mijn paypal afgehaald, terwijl ik nooit iets met deze pagina heb gedaan.

Leave a reply