Tagged is een social medianetwerk uit Amerika die ontwikkeld is om gemakkelijk nieuwe mensen te ontmoeten via het internet. Je kunt de website gebruiken om spelletjes te spelen, maar ook om profielen te doorzoeken en leuke mensen te leren kennen. Het netwerk kent wereldwijd 100 miljoen leden, waarvan er ongeveer 30 miljoen actief zijn. En hoewel de datingsite enkel in het Engels beschikbaar is, zijn er ook veel Nederlanders en Belgen op Tagged actief.

De betrouwbaarheid van Tagged

Tagged heeft uitgebreide Algemene Voorwaarden en een complete privacy statement opgesteld om jou te laten weten wat er met jouw gegevens gebeurt en hoe jouw privacy beschermd wordt. In deze documenten lees je bijvoorbeeld dat persoonlijke en vertrouwelijke gegevens die je aan Tagged toevertrouwt, nooit met andere mensen gedeeld worden en nooit voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Ook lees je in de documenten dat het altijd mogelijk is om andere leden te blokkeren of jouw profiel onzichtbaar te maken, zodat je even niet door andere leden aangesproken kan worden.

Tagged heeft geen keurmerken, maar dit komt omdat het om een Amerikaanse datingsite gaat. Omdat de datingsite zich niet expliciet op Nederland richt, zijn er geen Nederlandse keurmerken aanwezig op het social media platform.

Inschrijven bij Tagged

Om in contact te komen met leden van Tagged, heb je een profiel nodig op dit social medianetwerk. Het aanmaken van een profiel is helemaal gratis en gebeurt via de homepage van Tagged. Je vult een gebruikersnaam en e-mailadres in, je vult enkele persoonlijke gegevens in die door de website worden gevraagd en je krijgt per e-mail een code toegestuurd die je kunt gebruiken om jouw inschrijving compleet te maken. Heb je jouw profiel met de code geactiveerd, dan kun je meteen nieuwe online contacten zoeken.

De kosten van Tagged

Het aanmaken van een profiel bij Tagged is helemaal gratis en met het gratis profiel zijn er diverse functionaliteiten die je kunt gebruiken. Wil je alle functionaliteiten van de website gebruiken, dan heb je een betaald profiel nodig. Dit wordt ook wel het VIP membership genoemd, waarmee je kunt zien wie jouw profiel heeft bekeken, waarmee je betere zoekfilters kunt gebruiken en waarmee je betere service krijgt van de website. Voor het VIP membership betaal je 10,99 euro voor 1 maand, 7,99 euro per maand voor 3 maanden of 5,99 euro per maand voor 6 maanden.

De mobiele app van Tagged

Tagged heeft een mobiele website en een mobiele applicatie om mobiel daten gemakkelijker te maken. De Nederlandse app is gratis te downloaden in de App Store van Apple en in de Google Play Store met Android applicaties. Wil je alle functies binnen de app gebruiken, dan moet je ‘Golds’ aanschaffen. Dit is een bepaalde munteenheid, die je binnen de app van Tagged gebruikt om aankopen te doen en alle functies te kunnen gebruiken. Voor 2500 Gold betaal je 4,99 euro, voor 10.000 Gold betaal je 9,99 euro, voor 25.000 Gold betaal je 19,99 euro, voor 75.000 Gold betaal je 49,99 euro en voor 200.000 Gold betaal je 99,99 euro.

Acties en kortingen

Tagged.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Tagged

Wil je geen gebruik meer maken van Tagged, dan wordt aangeraden om je profiel te verwijderen. Door je profiel te verwijderen, kunnen andere leden jouw profiel niet meer zien en is het ook niet meer mogelijk om benaderd te worden via de website. Om je profiel te verwijderen, moet je je eerst inloggen bij Tagged. Vervolgens klik je op ‘Account’ (rechtsboven homepage) en op ‘Settings’. Op deze pagina zoek je naar de link met de tekst ‘Cancel your Tagged account’, waar je op klikt om jouw account te verwijderen. Er wordt nog gevraagd naar de reden van het verwijderen van jouw account en als je een reden hebt opgegeven, wordt jouw account officieel verwijderd. Heb je nog Gold of heb je nog VIP dagen openstaan, dan krijg je hier je geld niet voor terug.

6 Total Score
Tagged Review

Hoewel deze datingsite enkel in het Engels beschikbaar is, zijn er ook veel Nederlanders en Belgen op Tagged actief.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
3 Comments
 1. Reply
  Jeroen december 7, 2017 at 10:59 am

  Ik blijf elke dag mails krijgen van tagged. Ik probeer me elke dag weer af te melden maar dan wordt er gezegd profiel is niet beschikbaar.

 2. Reply
  ravanet januari 9, 2017 at 2:47 pm

  ik wil geen berichten o tvangen van Tagged. ik heb mij nooit insgeschreven zo spoedig mogelijk ophouden.

 3. Reply
  hans november 9, 2016 at 12:48 pm

  Ik krijg elke keer deze mail (met allerlei berichten van vrouwen) in mijn mailbox hoewel ik hem al menig keer heb willen verwijderen maar het blijft maar doorgaan ondanks wat ik ook doe.
  Dit is niet leuk meer.

  Gewenste oplossing:
  Als deze mailstroom stopt en nooit meer terugkomt.

Leave a reply