In korte tijd is Pepper uitgegroeid tot een van Nederlands grootste datingsites. De datingsite heeft een luchtig en innovatief uiterlijk. Pepper richt zich voornamelijk op de jongere singles. De datingsite is opgezet door gebruikers, voor gebruikers, om zo de optimale gebruikerservaring te creeëren. Inschrijven is kosteloos en vrijblijvend.

 

De Betrouwbaarheid van Pepper

Pepper.nl is lid van het keurmerk “Thuiswinkel Waarborg”, dit betekend dat je gegevens worden beschermd en er secuur mee omgegaan word. Tevens beschikken ze over het keurmerk “Veilig Daten”, dit betekend dat er regelmatig gecontroleerd word naar nepprofielen. Dit is cruciaal, omdat je natuurlijk niet voor de gek gehouden wilt worden wanneer je denkt een echte date te hebben gevonden. Zo weet je dat er veilig omgegaan wordt met je informatie. Pepper kan dit beamen, omdat zij bij een onafhankelijk onderzoek van Readers Digest naar de betrouwbaarheid van datingwebsites in Europa als 2e uit de bus kwam. Aangezien Pepper nog niet zo heel lang actief is, maakt dit een hele goede indruk. Je kunt dus met een gerust hart daten op Pepper.nl.

Je kunt op de datingsite handige innovatieve datingtips vinden, over hoe veilig en succesvol te daten. Tips als vertrouwelijk met je gegevens omgaan, afspreken op een openbare plek en ook tips over mode en omgangsvormen bij dating. Je vindt er geinige feitjes om uiteindelijk te slagen in je zoektocht.

Op de datingsite kun je een privacy statement en de algemene voorwaarden lezen. Je vindt hier transparantie over hoe Pepper met vertrouwelijke en persoonlijke gegevens omgaat. Deze worden in een beveiligde omgeving opgeslagen en nooit aan derden verstrekt. Tevens gebruikt Pepper een beveiligde SSL verbinding, wat garantie geeft dat je betalingsgegevens niet onderschept kunnen worden.

Hoe werkt het back to menu ↑ inschrijven & inloggen op Pepper?

Het aanmaken van een profiel op Pepper is gemakkelijk. Je hoeft alleen je naam, e-mailadres en geslacht in te vullen en je geeft je voorkeuren aan wat betreft hetgeen waar je naar op zoek bent. Hierna ontvang je een activatielink per e-mail, na activatie is je profiel klaar om opgemaakt te worden. Je kunt je profiel optimaliseren door middel van een persoonlijkheidstest, je krijgt namelijk op basis van jouw gegevens en interesses matchvoostellen, heel effectief dus. Je kunt hierna zelf nog informatie opgeven over jezelf. Het is raadzaam om dit zo eerlijk en volledig mogelijk te doen, zodat je de meeste accurate matchvoorstellen krijgt.

Wat Pepper onderscheidt van andere datingsites is dat zij met profielen op basis van foto’s werkt. Een tekst over jezelf typen is dus niet nodig. Zo een profiel bestaat uit een foto van jezelf en 5 foto’s van jouw interesses en hobby’s. Hierna kun je naast je matchvoorstellen ook zelf op zoek naar een date. Pepper staat bekend om zijn gebruiksgemak, zo kun je zeer eenvoudig profielen zoeken en bekijken en berichten versturen en liken. Dit alles maakt Pepper een aangename datingsite.

Wat zijn de back to menu ↑ kosten van een Pepper abonnement?

Zoals al eerder aangegeven is inschrijven bij Pepper kosteloos en vrijblijvend. Met een onbetaald lidmaatschap kun je echter gelimiteerd gebruik maken van de datingsite. Je dient een full membership aan te schaffen wil je bijvoorbeeld berichtjes versturen. Betalingen geschieden via veilige betaalmethodes zoals iDeal of creditcard. Hieronder volgen de kosten:

 • €8,50 per maand bij 12 maanden
 • €9,95 per maand bij 6 maanden
 • €15,00 per maand bij 3 maanden
 • €25,00 per maand bij 1 maand

Let op dat Pepper automatisch je abonnement met een maand verlengd wanneer deze afloopt, met uitzondering van een mobiele dating app abonnement. Ondertussen kun je altijd opzeggen, totdat je volgende abonnement ingaat.

Pepper dating back to menu ↑ app

Pepper heeft een mobiele dating app ontwikkeld voor smartphone en tablet, zodat je overal waar je gaat met andere singles in contact kunt komen. Je kunt de app gratis downloaden en deze is compatibel met iOS en Android. Je dient via de datingwebsite eerst een profiel aan te maken. Je kunt met de mobiele dating app gebruik maken van de meeste functionaliteiten van de website, zoals berichten verzenden en ontvangen, op zoek gaan naar profielen en zelfs er door heen swypen. Daarnaast kun je je gegevens wijzigen, foto’s uploaden en een videocollage maken van je hobby’s, interesses en selfies. Je krijgt tevens push notificaties wanneer je berichten ontvangt, er een nieuwe matchvoorstel is of je een nieuwe fan hebt.

back to menu ↑ Acties en kortingen

Pepper heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

back to menu ↑ Uitschrijven op Pepper

Wanneer je je wilt uitschrijven, omdat je je ware liefde gevonden hebt, kunnen wij jou helpen met het verwijderen van je account, het is zeer eenvoudig. Terwijl je ingelogd bent verwijder je bij je instellingen je account. Let op dat na het verwijderen van je account je profiel definitief verwijderd is en alle eerder gemaakte matches, alle berichten en persoonlijke instellingen ook verwijderd zijn en niet terug te halen zijn. Abonnementsdagen die nog open staan worden niet terugbetaald.


Pepper back to menu ↑ contact adres

Pepper.nl (voorheen eigendom van RTL Ventures) is sinds 1 september 2016 onderdeel van: MatchMedia B.V. Het bedrijf achter: Match4me en 50plusmatch.

Pepper BV
Juliana van Stolberglaan 53
3051CC
Rotterdam

e-mail: support@pepper.nl

KVK nummer: KvK 32171311
Live chat  ( snel antwoord op al je vragen )
Doordeweeks tussen 15.00u – 22.30u bereikbaar.
In het weekend tussen 11.00u – 22.30u.

Pepper back to menu ↑ veel gestelde vragen

Ik wil me inschrijven, hoe werkt dit?

Inschrijven kan eenvoudig via de mobiele app of desktop. Bezoek pepper.nl en klik op “Gratis proberen >>”. Vul je voornaam en email adres in en klik op “Gratis proberen”. Kies daarna een wachtwoord en herhaal deze nogmaals. Door op Gratis proberen >>te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden, het cookie-beleid en het privacy-beleid. Je ontvangt een mail met een bevestigingslink. Wanneer je daar op hebt geklikt, ben je geregistreerd bij Pepper.

Ik ben geregistreerd, wat kan ik verder doen?

Om optimaal te daten heb je een compleet profiel nodig. Deze bestaat uit de onderstaande stappen:

 • Stap 1. Schrijf bij “in het kort” waar je naar rop zoek bent.
 • Stap 2. Vul je collage met 6 afbeeldingen, foto’s of video’s van dingen die jij graag doet. Hierdoor ontstaat er duidelijk profiel. Als deze eenmaal is gekeurd, is deze zichtbaar voor singles op Pepper.

Zijn er voorbeelden van een compleet profiel?

Ja! Kijk hiervoor op: compleet voorbeeld compleet profiel

Ik krijg een foutmelding tijdens het inloggen. Wat moet ik doen?

In dit geval kun je het beste een andere webbrowser proberen.  Heb je Internet Explorer als browser?  Probeer het dan eens in Chrome of Firefox. Daarnaast kun je ook je cachegeheugen leegmaken en het opnieuw proberen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik een nieuwe aanvragen?

Dit kan eenvoudig via de volgende link: https://app.pepper.nl/#/account/wachtwoord-vergeten

Is mijn profiel zichtbaar voor iedereen?

Nee. Jouw profiel is alleen zichtbaar voor leden van Pepper.  Jouw bestanden worden dus niet geïndexeerd door zoekmachines zoals Google en Bing.

Worden profielen handmatig gecontroleerd?

Ja. Ieder afzonderlijk profiel wordt gecontroleerd op echtheid en volledigheid. Heb jij een profiel gezien te tegen de regels van Pepper ingaat? Dan kun je dit melden via: support@pepper.nl

Ik wil een Full Member worden. Hoe werkt dit?

Log in op Pepper en klik bij de beginpagina op “Word Full Member”. Kies de abonnementsduur en reken af door een betaalmethode te selecteren.

Welke opties heb ik als Full Member?

 • Matches ontvangen;
 • Profielen zoeken;
 • Like sturen & ontvangen;
 • Berichten lezen;
 • Berichten sturen;
 • Chatten.

Welke betaalmethoden heeft Pepper?

 • iDeal
 • Paypal
 • Creditcard
 • MisterCash
 • iTunes

Mijn Full Member werkt niet. Wat moet ik doen?

Log uit op Pepper en log vervolgens weer in. Probeer of het chatten of mailen werkt. Indien dit nog niet lukt, kun je contact opnemen via: support@pepper.nl

Ik wil herroepen. Hoe werkt dit?

Binnen 14 dagen kun je zonder reden van jouw Full Membership af. Dit kan via het volgende formulier:  https://www.pepper.nl/wp-content/uploads/2016/01/Modelformulier-voor-herroeping.pdf.

Maak jij binnen deze 14 dagen gebruik van de diensten van Pepper? Dan heeft zij recht op 1,50 euro per dag.  Het verrekende bedrag wordt binnen 14 dagen na het herroepen overgemaakt op jouw rekening.

Kan ik mijn Full Membership tijdelijk on hold zetten?

Helaas is dit niet mogelijk.

Ik wil een foto toevoegen op mijn profiel. Hoe werkt dit?

Dit kan onder anderen met een:  Desktop (PC), Mobiel, Tablet of zoekmachine Bing.

Wil je een foto vanaf je computer uploaden? Klik dan op “uploaden” en vervolgens op “voeg toe”. Hetzelfde geldt voor de tablet en mobiel.

Indien je een foto wilt toevoegen met met zoekmachine Bing, klik je op: ” Zoek met internet”. Typ een zoekwoord en de gevonden foto’s verschijnen in beeld. Selecteer een foto en voorzie deze eventueel van commentaar.

Ik wil mijn profielfoto wijzigen. Hoe werkt dit?

Selecteer een foto die je wilt instellen als profielfoto. Klik vervolgens rechts onderin beeld op “Stel in als profielfoto”

Ik wil een bericht verwijderen. Hoe werkt dit?

Navigeer naar je inbox en klik het bericht aan dat je wilt verwijderen. Klik vervolgens op het kruisje om het bericht definitief te verwijderen.

Ik wil een match verwijderen. Hoe werkt dit?

Navigeer naar een van jouw “matches”. Klik onderin van het betreffende profiel op “Dit profiel niet meer tonen”.

Deze match verwijnt uit jouw: matcheslijst, inbox en chatlijst. Tevens kan deze persoon geen contact meer met je opnemen.

Kan ik profielen bekijken?

Ja, dit is mogelijk. Met de zoekoptie kun je filteren op: woonplaats, afstand in kilometers en op online status. Alleen een Full Member kan ook filteren op: opleidingsniveau.

Hoe ontstaat er een match?

Deze komt tot stand door hetgeen je hebt ingevuld bij “ik in het kort”. Tevens kijkt Pepper naar je woonplaats en mogelijk naar jouw ingevulde persoonlijkheidstest.

Hoe komt de matchingpercentage tot stand?

Deze wordt afgeleid uit jouw persoonlijkheidstest

Hoe kan ik chatten?

Navigeer naar jouw contactlijst en selecteer iemand waarmee je een chatgesprek wilt beginnen. Er verschijnt een chatbox in beeld waarna je het gesprek kunt beginnen.  Typ een bericht en klik op “Enter” om deze te versturen.

Is mijn match online? Hoe kan ik dit zien?

Als een match online is, verschijnt er een groen bolletje bij het profiel. Is het bolletje grijs, dan deze match offline.

Hoe kan ik een match blokkeren?

Navigeer naar de het betreffende profiel en klik onder in het profiel op: “Dit profiel niet meer tonen”. Na deze actie kan deze match geen contact meer met je opnemen.

Ik kan geen bericht lezen of versturen. Waarom niet?

Deze optie is alleen beschikbaar voor een Full Member. Het bekijken van matches en een profiel liken kan nog wel.

Ik wil mijn profiel tijdelijk pauzeren. Is dit mogelijk?

Nee, dit is niet mogelijk.

Hoeveel kost de Pepper app?

Deze is gratis te downloaden.

Ik wil een Full Member afsluiten via de app. Hoe werkt dit?

Navigeer naar instellingen >> abonnement >> word full member

Ik wil een Full Member opzeggen via de app. Hoe werkt dit?

Heb je je Full Member via iTunes aangeschaft? Dan je deze ook via hen op te zeggen.

Ik heb geen mobiel. Kan ik mij alsnog inschrijven voor Pepper?

Ja. Dat kan! Bezoek https://www.pepper.nl

Ik wil naar een Pepper evenement. Is dit mogelijk?

Dat kan! Bekijk hiervoor de blog via https://www.pepper.nl/magazine

Ik wil een klacht indienen. Welke mogelijkheden zijn er?

 1. Schrijf een review op deze pagina
 2. Stuur een mail naar support@pepper.nl ( reactie binnen 14 dagen )
 3. Meld je klacht bij  de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag, www.sgc.nl
 4. Meld je klacht bij het Europees ODR Platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

 

8.5 Total Score
Pepper Review

Pepper staat bekend om zijn gebruiksgemak, zo kun je zeer eenvoudig profielen zoeken en bekijken en berichten versturen en liken.

Populaiteit
8.5
Gebruikersgemak
8
Functionaliteiten
8
Klantenservice
8.5
Kosten
8
1 Comment
 1. Reply
  Lisa oktober 23, 2017 at 10:41 am

  Super! Gewoon uitproberen.

Leave a reply