OnlineMatches

OnlineMatches is een datingsite die opgericht is om de leden van de website online entertainment te bieden. De datingsite is niet gericht op het vinden van de ideale partner en zelfs niet eens op het organiseren van dates. Word je lid van deze website, dan doe je dit om gewoon met leuke mannen en vrouwen te chatten. Als het aan OnlineMatches ligt, zie je deze mannen en vrouwen nooit in het echt en blijft het contact gewoon een online chatcontact. Het is belangrijk om dit te weten als je je in wil schrijven bij deze datingsite.

De leden van OnlineMatches

Als je op de homepage van de datingsite kijkt, zie je alleen profielen van vrouwelijke leden. Toch zijn er ook mannen actief op de datingsite. Wel is het belangrijk om te weten dat mannen hier duidelijk meer plezier hebben dan vrouwen. Omdat er veel meer vrouwen dan mannen actief zijn op de site, is het voor vrouwen namelijk lastiger om leuke contacten te vinden.

Daar komt nog bij dat een deel van de profielen op de website nep is. Dit wordt overigens gewoon eerlijk vermeld in de Algemene Voorwaarden van de datingsite. Is een profiel eigenlijk te mooi om waar te zijn? Dan is de kans groot dat dit profiel inderdaad te mooi is om waar te zijn: waarschijnlijk gaat het om een fake profiel.

Contacten leggen op OnlineMatches

Om gebruik te kunnen maken van deze datingsite, moet je je eerst inschrijven. Heb je dit gedaan, dan maak je jouw profiel gereed voor contact door informatie over jezelf toe te voegen en een foto te plaatsen. Is jouw profiel af, dan ga je op zoek naar leuke leden om mee te chatten. Profielen die je leuk vindt, kun je een ‘flirt’ sturen. Door een ‘flirt’ te sturen, laat je zien dat je geïnteresseerd bent. Wil je echt berichten versturen, dan heb je credits nodig. Deze credits zijn niet gratis, maar moet je kopen.

De plus- en minpunten van OnlineMatches

Alle datingsites hebben zowel plus- als minpunten en bij de datingsite OnlineMatches is dit ook het geval. De belangrijkste pluspunten van de datingsite, zijn de volgende:

  • Je kunt je snel, gemakkelijk en gratis inschrijven op de website.
  • De datingsite is eerlijk en transparant. In de Algemene Voorwaarden van de datingsite lees je bijvoorbeeld gewoon dat de datingsite gericht is op entertainment en dat er fake profielen op de website staan.
  • De datingsite is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

De belangrijkste minpunten van de website, zijn de volgende:

  • De datingsite is niet geschikt voor mensen die serieus willen daten. De website richt zich puur op online entertainment.
  • De datingsite heeft duidelijk meer vrouwelijke leden dan mannelijke gebruikers.
  • De datingsite heeft fake leden.

De kosten van OnlineMatches

Je kunt je gratis inschrijven bij OnlineMatches en ook het versturen van ‘flirts’ is helemaal gratis. Om berichten te versturen, heb je wel credits nodig. Deze credits worden in diverse pakketten aangeboden. Je ziet de kosten van de pakketten met credits pas als je deze wil kopen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply