Nieuwe Mensen Leren Kennen

Niet iedereen is op zoek naar een vaste relatie als zij op internet naar matches zoeken, Nieuwe Mensen Leren Kennen (NMLK) begrijpt dit. Op deze website kun je terecht voor het vinden van matches voor vriendschappen, matches om een relatie op te bouwen, enzovoorts. De diversiteit aan leden op deze datingsite maakt het meer dan de moeite waard om het aanmaken van een account te overwegen.

Tip: doe eens mee aan de activiteiten die door NMLK georganiseerd worden! Zo kun je op een heel laagdrempelige manier in contact komen met mensen bij jou uit de buurt, zonder dat je individueel met iemand op date hoeft te gaan.

Profiel aanmaken bij NMLK

Het aanmaken van een profiel bij NMLK is geheel gratis. Met een profiel kun je deelnamen aan de verschillende activiteiten die door NMLK georganiseerd worden. Opvallend is dat op meerdere plekken op de website van NLMK naar voren komt dat de website op zoek is naar mensen met een HBO-opleiding. Daarbij zoekt de website naar leden die actief en enthousiast zijn tijdens de meetings die door NLMK georganiseerd worden. Mocht je minder geïnteresseerd zijn in avondjes uit, dan kun je wellicht beter naar een alternatieve datingsite zoeken.

Houd er rekening mee dat mensen jonger dan 25 jaar niet worden toegelaten op deze datingsite. Voor deelname aan de activiteiten moet je eveneens minimaal 25 jaar oud zijn. Opvallend is ook dat mensen ouder dan 65 jaar niet mogen deelnemen aan de activiteiten die door NMLK georganiseerd worden.

Een lidmaatschap afsluiten

Om NMLK te kunnen gebruiken dien je een betaald lidmaatschap af te sluiten. Dit lidmaatschap kost je maandelijks vijf euro, waarmee je direct deel kunt nemen aan de verschillende activiteiten die door NMLK georganiseerd worden. Tijdens deze activiteiten zal je in veel gevallen zelf moeten betalen voor drankjes en hapjes, al zijn er volgens recensies op internet ook regelmatig activiteiten waarbij de drankjes gratis worden aangeboden. Houd er rekening mee dat niet alle activiteiten voor iedereen geschikt zijn. Sommige activiteiten richten zich bijvoorbeeld op een specifieke leeftijdsgroep. Dit maakt de kans op een match groter!

Voor- en nadelen van NMLK

Het is duidelijk dat de formule van NMLK kan werken. De datingsite richt zich echter op een specifieke doelgroep van mensen tussen de 25 en 65 jaar met een afgeronde HBO-opleiding. Dit kan als een nadeel worden beschouwd door mensen die buiten deze categorie vallen. Een voordeel is dan weer wel dat een lidmaatschap slechts vijf euro per maand kost. Dit is in vergelijking met verschillende andere datingsites erg laag.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply