FriendScout24

FriendScout24 is een datingsite voor online flirten, daten en de online zoektocht naar jouw perfecte partner. De website is sinds het jaar 2014 onderdeel van Meetic Group, waar onder andere de populaire datingsite Lexa onder valt. Het is dan ook niet zo vreemd dat FriendScout24 een beetje op Lexa lijkt, want deze bedrijven vallen simpelweg onder hetzelfde moederbedrijf.

De betrouwbaarheid van FriendScout24

FriendScout24 wordt beheerd door Meetic Group en dit betekent dat de datingsite uitstekend wordt beheerd. Zo wordt er alles aan gedaan om je gegevens tegen onbevoegde toegang te beschermen, maar wordt er ook altijd gebruik gemaakt van een veilige SSL-verbinding. FriendScout24 kan je een veiligheidsgarantie geven als lid en dit betekent dat de datingsite jou garandeert dat je optimale bescherming krijgt.

Daar komt nog bij dat FriendScout24 alle nieuwe profielen op de datingsite controleert op echtheid. Wordt er getwijfeld over de echtheid van een profiel, dan wordt dit profiel in de gaten gehouden of meteen offline gehaald.

Inschrijven bij FriendScout24

Om te kunnen daten via het platform van FriendScout24, heb je een account nodig bij deze datingsite. Je maakt een account aan door je e-mailadres, je leeftijd en je geslacht in te vullen, maar je moet ook enkele vragen over jezelf invullen om een account aan te kunnen maken. Eventueel kun je jouw profiel koppelen aan het Facebookpagina, maar je moet je er wel bewust van zijn dat in dit geval al jouw gegevens plus je profielfoto van Facebook worden gehaald. Wil je dit niet, dan kun je beter alles handmatig invullen.

Heb je jouw gegevens verzonden, dan krijg je een bevestigingsmail op het door jou doorgegeven e-mailadres. Klik je op de link in deze mail, dan bevestig je jouw inschrijving en ben je officieel lid van FriendScout24. Je kunt nu meteen gaan zoeken naar leuke singles, maar je kunt beter eerst even de tijd nemen om je profiel te vullen. Log je je in bij FriendScout24 met jouw nieuwe gegevens, dan heb je dit in een mum van tijd gedaan.

De kosten van FriendScout24

Het aanmaken van een account is gratis bij FriendScout24, maar om alle functies van de datingsite te kunnen gebruiken heb je wel een betaald profiel nodig. Een betaald profiel wordt ook wel een full membership genoemd en is per maand, per drie maanden of per zes maanden af te sluiten. Voor een enkele maand betaal je 24,99 euro per maand, voor drie maanden betaal je 12,99 euro per maand en voor zes maanden betaal je 9,99 euro per maand. Weet je zeker dat je wat langer lid wil blijven, dan kun je beter voor drie of zes maanden een abonnement afsluiten om maandelijks veel voordeliger uit te zijn.

De mobiele app van FriendScout24

FriendScout24 heeft (nog) geen mobiele applicatie voor mobiel daten. Wel is de website van de datingsite geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat mobiel daten toch mogelijk is.

Acties en kortingen

Friendscout24.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij FriendScout24

Je kunt je op ieder gewenst moment uitschrijven bij FriendScout24 als je geen gebruik meer wil maken van dit online datingplatform. Je schrijf je uit door je in te loggen, naar ‘Mijn profiel & instellingen’ te gaan en de optie te kiezen om jouw profiel te verwijderen. Er wordt nu gevraagd waarom je jouw profiel wil verwijderen en deze vraag dien je altijd in te vullen om je profiel inderdaad offline te halen. Ook wordt er nog gevraagd of je FriendScout24 aan zou bevelen aan jouw vrienden en als je ook dit hebt ingevuld, kun je jouw profiel verwijderen. Je vult je wachtwoord in ter bevestiging en jouw profiel wordt officieel verwijderd door FriendScout24.

6 Total Score
Review Friendscout24

Wordt er getwijfeld over de echtheid van een profiel, dan wordt dit profiel in de gaten gehouden of meteen offline gehaald.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply