Flirten.nl

Aan de naam van datingsite Flirten.nl zal het in ieder geval niet liggen! Deze datingsite richt zich zowel op mannen, als ook op vrouwen. Net als bij veel andere datingsites is het ook op Flirten.nl niet direct mogelijk om inzicht te krijgen in de leden die binnen dit datingnetwerk actief zijn. Dit kan als een nadeel worden beschouwd, omdat je zo geen idee hebt of de datingsite bij je past. Gelukkig is er wel een mogelijkheid om vooraf naar mannen en vrouwen te zoeken, zonder dat je hun profiel kunt bekijken. Je ziet in dit geval alleen de nickname van een gebruiker, zijn of haar foto en een korte omschrijving. Het geeft je een indicatie van de singles die je hier kunt vinden!

Een account aanmaken bij Flirten.nl

Denk je hier een leuke man of vrouw te kunnen vinden? Maak in dat geval een account aan bij deze datingsite. Het aanmaken van een account is gratis en verloopt vrij snel. Zo kun je bijvoorbeeld kort na het aanmaken van je profiel starten met het zoeken naar een leuke date. Houd er rekening mee dat deze website zich voornamelijk richt op mensen die snel een date willen vinden. De kans dat je hier een geschikte single vindt voor een vaste relatie is relatief klein.

Houd er rekening mee dat je bij het zoeken naar profielen nepprofielen tegen kunt komen. In de voorwaarden van Flirten.nl staat namelijk omschreven dat er nepprofielen kunnen worden ingezet om het imago van de datingsite te verbeteren. Des te meer profielen er immers actief zijn, des te sneller zal een nieuw lid zich aanmelden. Nepprofielen hebben echter ook een keerzijde! Wanneer je nepprofielen een berichtje stuurt kunnen ze je tijden aan het lijntje houden, zonder dat dit je wat oplevert. Het enige nadeel is dat het ontzettend veel credits kost om voortdurend te kunnen reageren op de berichten van dit nepprofiel. Vaak merk je pas achteraf dat het om een nepprofiel ging.

Hoe herken ik een nepprofiel op datingsites?

Om te voorkomen dat je veel geld moet betalen voor het versturen van berichten aan leden die helemaal niet bestaan, is het raadzaam om vooraf goed te kijken naar wie je een bericht stuurt. Nepprofielen hebben vaak een veel te mooie profielfoto, die bijna niet echt kan zijn als je logisch nadenkt. Laat je in dit geval niet verleiden door de foto van een willekeurige man of vrouw, maar ga op zoek naar een alternatieve match. Ook zijn de nepprofielen vaak maar gedeeltelijk of zelfs helemaal niet ingevuld. Op deze manier hopen de mensen achter de nepprofielen dat je ze berichten blijft sturen om extra informatie te krijgen.

Betalen voor het versturen van berichten

Zoals reeds beschreven werd is het verzenden van berichten bij Flirten.nl niet gratis. Je dient vooraf credits te kopen om deze berichten te kunnen versturen. De prijzen voor deze credits liggen tussen de 0,66 en 1,50 euro, afhankelijk van het aantal credits wat je koopt. Zeker 1,50 euro per credit is vrij duur, als je bedenkt dat gesprekken vaak al snel twintig tot dertig berichten lang zullen zijn voordat je telefoonnummers uitwisselt. Het feit dat er met deze credits gewerkt wordt kan als een nadeel beschouwd worden. Dit is ook de reden dat veel singles liever voor datingsites met vaste abonnementen kiezen.

Voor- en nadelen van Flirten.nl

Datingsite Flirten.nl biedt verschillende voor- en nadelen. Het voornaamste nadeel is reeds genoemd, namelijk het gebruik van een creditsysteem. Een voordeel aan deze datingsite is dat het aanmaken van een account gratis is en dat je mogelijkheid hebt om vooraf al een snelle blik te werken in het ledenbestand van deze datingsite. Het is jammer dat je de profielen niet meteen kunt bekijken als je nog geen profiel hebt aangemaakt.

 

 

6 Total Score
Review Flirten.nl

Gratis account aanmaken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply