Date.nl

Date.nl is de grootste gratis datingsite van Nederland, België en Luxemburg. De datingsite wordt dagelijks gebruikt door duizenden singles die op zoek zijn naar leuke contacten voor nieuwe vriendschappen, dates, one night stands en uiteraard serieuze relaties voor op de lange termijn. De datingsite richt zich niet op een specifieke doelgroep, wat betekent dat iedereen lid kan worden van deze website. Meer weten over deze gratis datingsite? Lees dan meer over Date.nl in deze uitgebreide review.

De betrouwbaarheid van Date.nl

Om lid te kunnen worden van Date.nl, moet je enkele persoonlijke gegevens achterlaten. Natuurlijk wil je niet dat deze gegevens op straat komen te liggen, maar bij Date.nl hoef je je hier ook geen zorgen om te maken. De datingsite slaat jouw gegevens namelijk altijd op in een versleutelde database, die alleen toegankelijk is voor medewerkers. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat iedereen jouw profiel op de datingsite kan zien, want deze is enkel zichtbaar voor andere leden van de datingsite. Als niet-lid van de datingsite zie je enkel foto’s van bestaande leden op de homepage staan, maar hier staan geen namen en/of contactgegevens bij.

Als de medewerkers van Date.nl misbruik van de datingsite vermoeden, bijvoorbeeld door andere leden op te lichten of vervelende berichten te sturen, kan het profiel van het betreffende lid meteen verwijderd worden. Op deze manier beschermt de datingsite je niet alleen tegen fake leden, maar ook tegen mensen die de datingsite op de verkeerde manier gebruiken. Het enige minpuntje van Date.nl met oog op de betrouwbaarheid van de datingsite, is dat dit dating platform geen keurmerken heeft. Dit betekent niet dat de datingsite niet betrouwbaar is, maar het zou wel een kers op de taart zijn voor de betrouwbaarheid en veiligheid van de datingsite.

Inschrijven bij Date.nl

Om lid te worden van Date.nl, moet je enkele gegevens achterlaten door het inschrijfformulier op de homepage van de datingsite in et vullen. Heb je alles ingevuld, dan beschrijf je jouw uiterlijk door hier enkele vragen over in te vullen en voeg je een foto toe aan jouw profiel. Na het toevoegen van een foto, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van de datingsite en kun je meteen beginnen met daten.

De kosten van Date.nl

Date.nl is helemaal gratis te gebruiken. Je kunt je niet alleen gratis inschrijven voor deze datingsite, maar hoeft ook niets te betalen om alle functies van de datingsite te gebruiken. De kosten die de website maakt om jou te helpen met online dating, worden betaald door de advertenties die je op de website ziet staan. Wil je geen advertenties zien, dan kun je beter op zoek gaan naar een betaalde datingsite die geen advertenties nodig heeft om de kosten van de website te dekken.

De mobiele app van Date.nl

Date.nl heeft op dit moment geen mobiele applicatie voor mobiel daten op de smartphone en/of tablet. Wel kun je mobiel daten door je browser te gebruiken, naar m.date.nl te surfen en de mobiele website te gebruiken om leuke mensen te leren kennen. De mobiele website werkt erg goed op diverse mobiele devices, dus dit is zeker een pluspunt ondanks het ontbreken van de app.

Acties en kortingen

Date.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Date.nl

Wil je geen lid meer zijn van Date.nl, bijvoorbeeld omdat je jouw ideale partner al gevonden hebt? Dan kun je je uitschrijven door je in te loggen, naar de instellingen van jouw profiel te gaan en hier te kiezen voor de optie om jouw profiel te verwijderen. Heb je jouw profiel verwijderd, dan kan niemand je meer benaderen, is je profiel niet meer zichtbaar en staan er geen gegevens meer van jou in de database van Date.nl.

6 Total Score
Date Review

Date.nl is helemaal gratis te gebruiken. Je kunt je niet alleen gratis inschrijven voor deze datingsite, maar hoeft ook niets te betalen om alle functies van de datingsite te gebruiken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply