Cupidos is een datingsite die singles met elkaar in contact brengt door hen met elkaar te laten chatten. Door met andere singles te chatten maak je niet alleen snel vrienden, maar kun je ook gemakkelijk een date plannen en zelfs je ideale partner ontmoeten. Over het aantal (actieve) leden van Cupidos is niets bekend, maar zelf geeft de datingsite aan dat er iedere dag nieuwe leden bij komen op het online datingplatform.

De betrouwbaarheid van Cupidos

Cupidos heeft uitgebreide Algemene Voorwaarden opgesteld en in dit document kun je onder andere lezen dat leden zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen privacy en de beveiliging van persoonlijke gegevens. De datingsite heeft zelf geen actief beleid voor het beschermen van de privacy van leden, wat betekent dat je hier helemaal zelf verantwoordelijk voor bent. Pas als je een melding maakt van misbruik, kunnen er maatregelen genomen worden door de datingsite. Wij adviseren je daarom om zo min mogelijk gegevens te delen via de datingsite, want Cupidos doet niet veel om jou als lid te beschermen tegen het stelen van je gegevens, fraude of oplichting.

Inschrijven bij Cupidos

Om in contact te komen met de leden van Cupidos, heb je zelf ook een profiel nodig. Om een profiel aan te maken, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Ben je 18 jaar of ouder, dan maak je eenvoudig een profiel aan via de homepage van de datingsite. Je vult een gebruikersnaam, geboortedatum, geslacht, e-mailadres en wachtwoord in en je krijgt een activatielink in een bevestigingsmail. Heb je op deze link geklikt, dan wordt jouw profiel geactiveerd en kun je meteen starten met het vullen van jouw profiel. Hoe meer gegevens je in jouw profiel zet, hoe meer kans van slagen je hebt bij Cupidos. Wel moet je goed opletten wat je wel en niet deelt, want deze datingsite beschermt jouw gegevens niet en legt deze verantwoordelijkheid helemaal bij jouzelf.

De kosten van Cupidos

Het zoeken van profielen en het chatten met andere leden is gratis, maar voor meer functies moet je wel zogeheten diamanten afnemen bij Cupidos. Deze diamanten kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het versturen van berichten, het bekijken van extra foto’s en het bekijken van profielen van andere leden.

De prijzen van de diamanten van Cupidos, zijn als volgt:

  • 70 diamanten voor 15 euro.
  • 150 diamanten voor 25 euro.
  • 400 diamanten voor 50 euro.
  • 1000 diamanten voor 100 euro.

Wil je gebruik maken van de ‘ongezien functie’ van Cupidos, dan heb je een VIP account nodig. Voor het VIP account betaal je 15 euro per week, 25 euro per maand, 50 euro voor drie maanden voor 100 euro voor een jaar. Of je nu diamanten afneemt of een VIP abonnement afsluit bij Cupidos: betalingen worden altijd gedaan de veilige betaalmethode iDeal.

De mobiele app van Cupidos

Cupidos heeft (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld voor mobiel daten met de smartphone en/of tablet. Wel is de website van Cupidos geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat mobiel daten toch mogelijk is via de browser van jouw apparaat.

Acties en kortingen

Cupidos.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Cupidos

Als je geen gebruik meer wil maken van het online datingplatform van Cupidos, kun je je uitschrijven bij deze datingsite. Dit doe je door je in te loggen, naar ‘Mijn profiel’ te gaan en vervolgens op ‘Profiel verwijderen’ te klikken. Let op: alle gegevens worden op dit moment verwijderd. Heb je nog VIP dagen openstaan of heb je nog diamanten op je profiel staan, dan wordt ook deze informatie verwijderd. Voor openstaande VIP dagen of diamanten krijg je nooit je geld terug bij Cupidos, dus hier moet je zeker rekening mee houden bij het verwijderen van jouw profiel.

6 Total Score
Cupidos Review

Om in contact te komen met de leden van Cupidos, heb je zelf ook een profiel nodig.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply