Contactadvertentie

Contactadvertentie.nl is een website die in het jaar 2009 opgericht is en sindsdien al vele mensen met elkaar in contact heeft gebracht. Je kunt de datingsite niet alleen gebruiken als je jouw ideale partner wil vinden, maar ook als je gewoon wil daten, nieuwe vriendschappen wil sluiten of met iemand wil kletsen. Het is een toegankelijke datingsite, die prettig in gebruik is en echt een grote naam is geworden op de Nederlandse en Belgische markt voor online daten.

De betrouwbaarheid van Contactadvertentie.nl

Contactadvertentie.nl vindt het heel belangrijk om leden te beschermen tegen fake leden, oplichters en mensen die om de verkeerde redenen gebruik maken van de website. Om in ieder geval fake leden en oplichters te weren, doet Contactadvertentie.nl er 48 uur over om een nieuw profiel te controleren. Word je lid van deze datingsite, dan duurt het dus even tot je de datingsite echt kunt gebruiken. Misschien vervelend als je meteen wil beginnen met online daten, maar uiteindelijk wel beter voor de online dating ervaring die je bij Contactadvertentie.nl hebt. Kom je toch in contact met fake profielen, oplichters of mensen die de datingsite gebruiken, dan kun je dit altijd doorgeven aan de redactie van de datingsite.

Verder worden jouw gegevens ook altijd goed beschermd door de datingsite. Dit doet de website door jouw informatie op te slaan in een veilige database, altijd in een veilige verbinding te versturen en nooit aan derden ter geven. Je wordt dus niet alleen beschermd tegen bepaalde leden van de datingsite, maar ook jouw privacy staat hoog in het vaandel bij Contactadvertentie.nl.

Inschrijven bij Contactadvertentie.nl

Om een advertentie te plaatsen op Contactadvertentie.nl, moet je je eerst inschrijven bij deze datingsite. Hiervoor gebruik je het formulier op de homepage van de datingsite, die je helemaal invult. Heb je het formulier ingevuld, dan wordt jouw profiel gecontroleerd door de medewerkers van de datingsite en dit duurt maximaal 48 uur. Na het controleren van jouw profiel, krijg je een e-mail of jouw profiel goedgekeurd is. Is jouw profiel goedgekeurd, dan kun je meteen gebruik maken van de datingsite om nieuwe contacten op te doen.

De kosten van Contactadvertentie.nl

Als nieuw lid op Contactadvertentie.nl, krijg je altijd een gratis lidmaatschap. Dit gratis lidmaatschap is bijzonder uitgebreid en zeker als je het lidmaatschap vergelijkt met gratis lidmaatschappen van andere datingsites. Je kunt er bijvoorbeeld niet alleen een profiel mee maken en andere profielen mee bekijken, maar je kunt er ook echt mee in contact komen met andere leden. Bij veel andere datingsites is dit niet het geval, dus dit is zeker een pluspunt van Contactadvertentie.nl.

Wil je toch meer, dan kun je alsnog gebruik maken van het betaalde profiel van Contactadvertentie.nl. Dit zogeheten premium abonnement biedt enkele extra mogelijkheden, waaronder het opnemen van een audio- of videoboodschap, het versturen van berichten die meteen bovenaan in het postvak van de ontvanger komen en het opmaken van een wensprofiel. Meldt iemand zich aan die aan jouw wensprofiel voldoet, dan krijg je hier meteen een mailtje over. Voor het premium abonnement van Contactadvertentie.nl betaal je eenmalig 29,99 euro, waarna je levenslang gebruik kunt maken van dit abonnement.

De mobiele app van Contactadvertentie.nl

Contactadvertentie.nl heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie voor de smartphone en tablet. Ook is de website nog niet geoptimaliseerd voor mobiele devices, waardoor niet alle functies van de datingsite op mobiele apparaten te gebruiken zijn.

Acties en kortingen

Contactadvertentie.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Contactadvertentie.nl

Wil je geen gebruik meer maken van Contactadvertentie.nl als datingsite, dan kun je jouw profiel verbergen of verwijderen. Na het verbergen van jouw profiel, is jouw account (tijdelijk) niet zichtbaar voor andere leden. Wil je toch weer beginnen met online daten, dan is dit met één muisklik geregeld.

Wil je definitief geen lid meer zijn bij Contactadvertentie.nl, dan verwijder je jouw profiel. Dit doe je door je in te loggen, op ‘Mijn account’ en ‘Settings’ te klikken en vervolgens voor de mogelijkheid van het definitief verwijderen van jouw profiel te kiezen. Heb je jouw keuze bevestigd, dan keer je terug naar de homepage van de datingsite en is jouw profiel definitief verwijderd.

6 Total Score
Contactadvertentie Review

Als nieuw lid op Contactadvertentie.nl, krijg je altijd een gratis lidmaatschap.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply