Vrouwzoektjou.nl

Vrouwzoektjou.nl is een datingsite die zich richt op single mannen die op zoek zijn naar leuke dames. Ben je vrouw, dan kun je je niet inschrijven voor deze datingsite. De vraag is dus zeer hoe de vrouwelijke leden van Vrouwzoektjou.nl op de datingsite terecht zijn gekomen. Mogelijk zijn ze door de datingsite benaderd, mogelijk worden er slechts een bepaald aantal vrouwen toegelaten of mogelijk zijn de profielen fake. Dit is nog altijd niet helemaal duidelijk. Om te achterhalen of deze datingsite bij jou past, kun je je gratis inschrijven.

De profielen op Vrouwzoektjou.nl

Vrouwzoektjou.nl maakt gebruik van vrij beknopte profielen. In de profielen van de leden van de datingsite lees je wat algemene informatie, kun je enkele foto’s bekijken en kun je een korte tekst lezen die de leden zelf hebben geschreven om zich voor te stellen. Klein nadeel: op een profiel kun je niet zien wanneer het betreffende profiel aangemaakt is. Dit is vervelend, want hierdoor is de kans groter dat je op een verouderd profiel reageert van een dame die de datingsite helemaal niet meer gebruikt.

De voordelen en nadelen van Vrouwzoektjou.nl

De datingsite Vrouwzoektjou.nl heeft enkele pluspunten, namelijk:

  • De datingsite richt zich alleen op single mannen (heteroseksueel) en heeft een duidelijke doelgroep.
  • Je kunt de profielen van de datingsite ook zonder profiel bekijken.
  • Je schrijft je eenvoudig en snel in voor deze datingsite.

Toch heeft de datingsite ook enkele minpunten. De belangrijkste nadelen van de datingsite, zijn de volgende:

  • Je kunt niet zien hoe lang een profiel al online staat. Hierdoor is de kans groter dat je op een verouderd profiel reageert.
  • De profielen van Vrouwzoektjou.nl zijn vrij beperkt, met weinig informatie over de dames in kwestie.
  • Alleen mannen kunnen zich aanmelden op Vrouwzoektjou.nl. Waar de vrouwelijke leden van de datingsite vandaan komen, is niet bekend.

De kosten van Vrouwzoektjou.nl

Vrouwzoektjou.nl werkt niet met een betaald abonnement, maar met credits die je kunt aanschaffen om andere leden van de datingsite berichten te versturen. Je kunt de credits van de datingsite met iDEAL betalen, maar ook met een prepaid PaySafe card of met de mobiele telefoon. Per bericht betaal je 1 credit en als je hier reactie op krijgt, hoef je hier niet extra voor te betalen. Stuur je een XL bericht (extra lang bericht), dan betaal je 2 credits. Stuur je een foto mee met jouw bericht, dan betaal je ook een credit extra. Ook voor een reactie op deze berichten hoef je niets extra te betalen.

 

6 Total Score
Vrouwzoektjou.nl Review

Je kunt de profielen van de datingsite ook zonder profiel bekijken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply