Seniorengeluk

Seniorengeluk is een online datingnetwerk voor oudere mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, een date, of een vriendschap met leeftijdsgenoten. De datingsite is al sinds 2004 actief en wordt inmiddels door vele duizenden single senioren gebruikt. Nog dagelijks schrijven gemiddeld honderdtwintig nieuwe senioren zich in via Seniorengeluk, om op zoek te gaan naar een geschikte match. Een overzichtelijke vormgeving en een grote mate van gebruiksgemak helpen hen hierbij!

De betrouwbaarheid van Seniorengeluk

Steeds vaker krijgen datingsites te maken met nepprofielen, die vaak door oplichters of zogenaamde bots (geautomatiseerde computers) worden aangemaakt. Om deze nepprofielen zo goed mogelijk te weren vraagt Seniorengeluk bij het aanmaken van een nieuw account om een code. Zo is het voor bots niet langer mogelijk om deze nepprofielen aan te maken, wat de betrouwbaarheid van Seniorengeluk bevordert.

Het feit dat Seniorengeluk bij Save Dating Networks is aangesloten lijkt op voorhand enkel positief. Toch maakt dit het ook lastiger om alle nepprofielen te weren, omdat Seniorengeluk via dit netwerk gekoppeld is aan andere datingsites. Mocht je een nepprofiel op Seniorengeluk tegenkomen, dan kun je dit melden via een speciale knop. De medewerkers van Seniorengeluk zullen in dat geval uitzoeken of het inderdaad om een nepprofiel gaat.

Hoewel Seniorengeluk geen keurmerken heeft, verloopt alles via een beveiligde verbinding. Dit is te herkennen aan het ‘https://’-voorvoegsel in de URL van de website. Deze verbinding zorgt ervoor dat het voor kwaadwillende leden of buitenstaanders nauwelijks mogelijk is om bij je gegevens te komen. Kortom, Seniorengeluk oogt als een betrouwbaar datingnetwerk!

Inschrijven bij Seniorengeluk

Tijdens het aanmaken van een account bij Seniorengeluk dien je een aantal stappen te doorlopen om andere leden een beeld te geven van je persoonlijkheid. Allereerst geef je een profielnaam, je geslacht, je geaardheid en je e-mailadres op. Vervolgens dien je akkoord te gaan met de voorwaarden van Seniorengeluk om de volgende gegevens in te kunnen vullen, zoals je geboortedatum en het land, de provincie en de woonplaats waarin je woont. Mocht je liever niet aangeven waar je woont, dan kan dat ook.

Tot slot heb je de mogelijkheid om wat meer over je eigen leven te delen. Denk aan het aantal kinderen wat je hebt, de opleiding die je gevolgd hebt of uiterlijke kenmerken. Evenals dat Seniorengeluk de mogelijkheid biedt om een foto aan je profiel toe te voegen. Hiermee hebben andere leden direct een beeld van je.

Pas wanneer je het lidmaatschap via een e-mail van Seniorengeluk geverifieerd hebt, kun je op zoek gaan naar andere single senioren.

De kosten van Seniorengeluk

Het aanmaken van een account bij Seniorengeluk is gratis, evenals het gebruik van de basisfuncties van dit datingnetwerk. Wanneer je echter persoonlijke berichten wilt sturen naar andere leden, of bijvoorbeeld wilt chatten, dien je over te stappen op een betaald lidmaatschap. Met een zogenaamd VIP-lidmaatschap kun je onbeperkt chatten, berichten sturen en ontvangen, meer foto’s bekijken van andere leden en gebruik maken van tal van andere extra functies. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de laatste bezoekers van je datingprofiel te bekijken, voorrang bij de klantenservice en de mogelijkheid om uitgebreider te zoeken.

Er worden verschillende VIP-abonnementen aangeboden bij Seniorengeluk. Zo is er een abonnement van 14 dagen voor 15,99 euro verkrijgbaar, een abonnement van 30 dagen voor 27,99 euro en een abonnement van 90 dagen voor 59,99 euro. Het abonnement van 30 dagen wordt het meest gekozen door leden.

De mobiele app van Seniorengeluk

Op het moment van schrijven heeft Seniorengeluk geen eigen dating app. Om toch gebruik te kunnen maken van Seniorengeluk via een mobiele telefoon of tablet, wordt er een mobiele versie van de website aangeboden. Zo kun je alsnog chatten, profielen bekijken of berichten versturen via mobiele apparaten.

Acties en kortingen

dreammatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Seniorengeluk

Het is erg eenvoudig om je weer uit te schrijven bij Seniorengeluk. Log hiervoor in en klik vervolgens aan de linkerkant van de pagina op “Instellingen” -> “Mijn account” -> “Uitschrijven”. Je profiel wordt volledig verwijderd op het moment dat je ervoor kiest om je uit te schrijven. Ook alle lopende betalingen voor een VIP-lidmaatschap worden stopgezet. Het is niet mogelijk om openstaand tegoed uit te laten keren in geld.

 

7 Total Score
Seniorengeluk Review

Hoewel Seniorengeluk geen keurmerken heeft, verloopt alles via een beveiligde verbinding.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kostenn
7
2 Comments
 1. Reply
  kleinen januari 19, 2017 at 1:47 pm

  Ik heb iemand gevonden en wil miv februari niet mer betalen maar het is onmogelijk om op te zeggeni

 2. Reply
  Philip november 23, 2016 at 1:06 pm

  ik probeer mijn lidmaatschap en profiel op tezeggen en dat lukt mij niet.

  Gewenste oplossing:
  ik ben helemaal niet tevreden.

Leave a reply