Actief50.nl

Veel 50-plussers zijn single, maar delen hun leven het liefst met een leuke partner. Ben jij ook 50 plus en ben je vrijgezel? Dan hoef je niet de rest van je leven alleen te blijven of passief te wachten tot de liefde op jouw pand komt. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om te starten met online daten, zodat je jouw ideale partner mogelijk via het internet kunt ontmoeten. De datingsite Actief50.nl is een website die specifiek op jouw doelgroep gericht is en waar je tientallen leuke dames of heren van jouw leeftijd kunt ontmoeten.

Actief50.nl: niet alleen voor de liefde

Actief50.nl wordt ook wel een datingsite genoemd, maar de website richt zich niet alleen op de liefde. Wil je andere contacten opdoen, dan kun je de website ook gebruiken. Zo richt Actief50.nl zich bijvoorbeeld ook op mensen die iemand zoeken om mee te sporten, leuke activiteiten mee te organiseren of gewoon gezellig mee af te spreken. Als je op zoek bent naar leuke contacten voor nieuwe vriendschappen, kun je de website dus ook gebruiken.

Een profiel aanmaken op Actief50.nl

Je kunt je gratis aanmelden op Actief50.nl, zodat je de website even uit kunt testen zonder direct een betaling te verrichten. Je vult de gegevens in die Actief50.nl nodig heeft om jouw account aan te maken, je bevestigt jouw account door op een link te klikken die je per e-mail ontvangt en je hebt een profiel op Actief50.nl. Met dit profiel kun je de website gaan ontdekken, bijvoorbeeld door te achterhalen wat voor andere mensen er actief zijn op de website en hoe je met deze mensen in contact kunt komen.

De kosten van Actief50.nl

Je schrijft je gratis in op Actief50.nl, maar de datingsite heeft ook betaalde abonnementen. Wil je alle opties en functies van de website gebruiken, dan heb je dit betaalde abonnement nodig. Met een gratis abonnement kun je namelijk niet alle opties gebruiken.

Het goedkoopste abonnement van Actief50.nl kost je eenmalig 15 euro. Dit is uniek, want bij de meeste datingsites betaal je dit bedrag iedere maand. Omdat je de abonnementskosten van Actief50.nl slechts eenmalig hoeft te betalen, is de datingsite voordeliger dan veel andere websites.

Let op: de abonnementsprijs van Actief50.nl kan veranderd zijn. Zie jij een fout in onze tekst? Neem dan contact met ons op, zodat wij de tekst zo snel mogelijk aan kunnen passen.

 

6 Total Score
Actief50.nl Review

Als je op zoek bent naar leuke contacten voor nieuwe vriendschappen, kun je de website dus ook gebruiken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply