Lach.nl

Lach.nl is een datingsite die zich richt op 45-plussers uit Nederland en België. De website maakt het voor single mannen en vrouwen mogelijk om op zoek te gaan naar een leuke match voor een date, een serieuze relatie of een vriendschap. Via de website kun je in contact komen met nieuwe leeftijdsgenoten om een keer samen wat te gaan drinken, gezellig te praten of bijvoorbeeld een dierentuin te bezoeken.

De betrouwbaarheid van Lach.nl

Deze datingsite heeft een uiterst betrouwbare en frisse uitstraling, als je de website voor het eerst opent. Opvallend is echter dat de datingsite over geen enkel keurmerk beschikt, wat mede te verklaren is door het feit dat dit datingnetwerk pas enkele jaren bestaat. Door de beperkte ervaring die dit datingnetwerk heeft zal het zich eerst moeten bewijzen, voordat het in aanmerking komt voor een keurmerk.

Wel vallen er op de website van Lach.nl verschillende succesverhalen van leden te lezen. Hieraan is bovendien een leuke actie gekoppeld! Als je een succesverhaal deelt, maken jij en je partner kans op een vakantie van een weekend of op een lunch.

Ook geeft Lach.nl verschillende tips om op een veilige manier gebruik te kunnen maken van het datingnetwerk en te daten. Spreek bijvoorbeeld altijd af op een openbare plek en zorg dat je zeker weet dat degene met wie je praat ook daadwerkelijk degene is met wie je denkt te praten.

Inschrijven bij Lach.nl

Het aanmaken van een account bij Lach.nl is gratis, daarbij is dit zeer eenvoudig! Na het invullen van een gebruikersnaam, een e-mailadres en je geboortedatum krijg je een bevestigingsmail toegestuurd. Met deze bevestigingsmail is het mogelijk om je account te activeren, waarna je direct aan de slag kunt.

Nadat het account geactiveerd is hoef je deze niet direct volledig in te vullen, in tegenstelling tot de meeste andere datingsites. Om het vinden van een geschikte match makkelijker te maken is het echter wel aan te raden om je profiel verder in te vullen met persoonlijke informatie. Bij het invullen van je profiel kun je vragen beantwoorden in verschillende categorieën, zoals ‘algemeen’, ‘persoonlijk’, ‘achtergrond’, ‘uiterlijk’ en ‘gewoontes’. Andere leden van Lach.nl kunnen je antwoorden op je profiel bekijken, waardoor zij direct een aardig beeld van je hebben.

Opvallend aan Lach.nl is dat de zoekfunctie binnen het datingnetwerk niet heel uitgebreid is. Zo is het enkel mogelijk om op geslacht, woonplaats en het type relatie wat je zoekt te zoeken. Denk hierbij aan een serieuze liefdesrelatie, een relatie als vrienden, of een relatie om af en toe leuke dingen te doen. Na het invoeren van een zoekopdracht worden er twintig verschillende profielen per pagina getoond, waarbij je direct de foto, burgerlijke staat, leeftijd en het aantal kinderen van een gebruiker kunt inzien. Met een gratis account kun je wel het profiel van gebruikers bekijken, maar is het niet mogelijk om foto’s in te zien. Dit kan logischerwijs wel met een betaald lidmaatschap.

Wil je meer weten over een specifieke gebruiker? Klik dan op zijn of haar profiel in de zoekresultaten. Na het openen van het profiel kun je deze ‘liken’, waarbij het profiel automatisch in je favorieten wordt geplaatst. Zo is het later heel makkelijk om een mogelijke match terug te vinden. Je kunt ook een bericht sturen naar een gebruiker, wat op Lach.nl gratis is. Voor het lezen van berichten moet je echter wel een betaald lidmaatschap afsluiten.

De kosten van Lach.nl

Zoals beschreven is kun je een gratis account aanmaken op Lach.nl, waarbij je gebruik kunt maken van een beperkt aantal functies. Met een betaald lidmaatschap is het mogelijk om foto’s van leden te bekijken en kun je berichten lezen van andere gebruikers. Je hebt hierbij de keuze uit vier verschillende lidmaatschappen:

  • 1 maand voor 24,95 euro
  • 3 maanden voor 14,95 euro per maand
  • 6 maanden voor 9,95 euro per maand
  • 12 maanden voor 7,95 euro per maand

De belangrijkste voordelen van een betaald lidmaatschap zijn:

  • Het lezen van berichten van andere gebruikers;
  • Onbeperkt toegang tot profielen op Lach.nl;
  • De mogelijkheid om foto’s onbeperkt te bekijken;
  • Een uitgebreider profiel.

Je kunt een betaald lidmaatschap betalen via iDeal of een bankoverschrijving, wat in beide gevallen via een beveiligde verbinding verloopt. Voor nieuwe leden biedt Lach.nl voor drie dagen gratis een betaald lidmaatschap aan om leden kennis te laten maken met de voordelen die een betaald lidmaatschap biedt.

De mobiele app van Lach.nl

Op het moment van schrijven biedt Lach.nl nog geen mobiele app aan haar leden, maar heeft Lach.nl wel een mobiele versie van haar website. De mobiele website werkt goed op zowel smartphones als tablets en alle functies van de desktopversie zijn ook in de mobiele versie te gebruiken. Dankzij het gebruiksgemak wat deze mobiele versie biedt, is Lach.nl ook geschikt voor senioren die een minder grote affiniteit hebben met mobiele apparatuur.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Lach.nl

Mocht je na verloop van tijd willen stoppen met het zoeken van een geschikte match via Lach.nl, dan kun je een account heel eenvoudig verwijderen. Klik hiervoor op “Mijn Profiel” en vervolgens op “Uitschrijven”. Tijdens deze procedure zal Lach.nl je vragen om een reden te geven voor het verwijderen van je account, waarna deze definitief verwijderd is.

Wanneer je een betaald lidmaatschap hebt, die je via een automatische incasso betaalt, dan wordt de automatische incasso bij het verwijderen van het account stopgezet. Per mail word je op de hoogte gebracht van het verwijderen van je account.

6 Total Score
Lach Review

Deze datingsite heeft een uiterst betrouwbare en frisse uitstraling, als je de website voor het eerst opent.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply