Toekomstrelatie.nl

Toekomstrelatie.nl is de plek om een leuke partner te vinden om aan de toekomst te kunnen beginnen! Opvallend is dat deze datingsite op een andere manier werkt dan het gros van de datingsites, die in de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten zijn. Deze datingsite treedt op als een bemiddelingsbureau, waarbij medewerkers van de datingsite voor jou zoeken naar een leuke match. In tegenstelling tot veel andere datingsite zoek je bij Toekomstrelatie.nl dus niet zelf naar een nieuwe partner. Het is helaas ook niet mogelijk om leden zelf te benaderen, als je denkt dat je een leuke match gevonden hebt.

Hulp bij het vinden van relaties

Om een partner voor de toekomst te vinden zal je eerst een account aan moeten maken. In je profiel geef je verschillende persoonlijke details vrij, op basis waarvan het bemiddelingsbureau een geschikte match voor je kan vinden. Houd er rekening mee dat deze datingsite zich specifiek richt op de mensen uit Noord-Brabant. Hier en daar wordt naar matches gezocht binnen Zuid-Holland, Noord-Holland en Gelderland, maar dat aantal is zeer beperkt. Mocht je niet uit Noord-Brabant komen, dan is deze datingsite minder geschikt.

Een persoonlijke benadering staat voorop bij het zoeken naar geschikte matches. Zo vindt er altijd eerst een persoonlijk gesprek plaats, waarbij het bemiddelingsbureau je beter kan leren kennen. Op basis van deze kennismaking gaan de medewerkers van Toekomstrelatie.nl op zoek naar een geschikte match in hun ledenbestand. Het bemiddelingsbureau is vervolgens verantwoordelijk voor het eerste contact wat je met een match hebt. Je kunt samen naar de bioscoop gaan, samen wat eten, enzovoorts. Na de eerste date is het aan jullie om te bepalen of er een volgende date volgt, of dat je opnieuw op zoek gaat naar een match.

Singles die een vaste relatie zoeken

Het moge duidelijk zijn dat Toekomstrelatie.nl bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Voor enkele dates of een seksdate ben je hier niet aan het juiste adres! Voor mensen die een serieuze relatie zoeken kan deze manier van werken erg fijn zijn, omdat je het eerste contact met een single niet zelf hoeft te leggen. Dit doet het bemiddelingsbureau immers voor je! Daarbij weet je zeker dat je date met iemand die ook serieus op zoek is naar een nieuwe partner. Bij veel andere datingsites heb je deze zekerheid in veel gevallen niet.

Kosten voor Toekomstrelatie.nl

Enig nadeel aan Toekomstrelatie.nl is dat deze manier van daten hoge kosten met zich meebrengt. Zo betaal je standaard een bedrag van 150 euro voor het intakegesprek wat je met de datingsite hebt. Daarna betaal je maandelijks een bedrag van 56 euro met een looptijd van 12 maanden. Opvallend is dat er geen garantie op succes gegeven wordt en dat je hoe dan ook voor 12 maanden moet betalen. Dit geldt dus ook als je na een half jaar een vaste partner gevonden hebt!

Voor- en nadelen van Toekomstrelatie.nl

Toekomstrelatie.nl is een datingsite voor de vermogende single, die op zoek is naar een serieuze relatie met een single uit Noord-Brabant. De persoonlijke manier van werken is een groot voordeel van deze datingsite, evenals de grote kans van slagen door de manier waarop men werkt. Een nadeel is echter dat er geen enkele garantie gegeven wordt. Het kan dus zo zijn dat je veel geld moet betalen zonder uiteindelijk een geschikte partner te vinden. Ook de kosten zelf kunnen een nadeel vormen voor veel singles, omdat deze kosten veel hoger liggen dan bij een gebruikelijke datingsite.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply