Steeds meer mensen gebruiken een datingsite om hun ideale partner te vinden, maar deze aanpak werkt niet voor iedereen. Vind jij het geen prettig idee dat je jouw ideale partner op eigen houtje via het internet moet zoeken, maar doe je dit liever op een andere manier? Dan past Take2 wellicht bij jou. Take2 is namelijk geen datingsite, maar een traditioneel relatiebemiddelingsbureau. Dit betekent dat je door de medewerkers van het bureau wordt geholpen jouw ideale partner te vinden.

Take2: algemene informatie

Take2 is een relatiebemiddelingsbureau, ofwel een bureau dat jou helpt een leuke partner te vinden. Het relatiebemiddelingsbureau richt zich op alle singles van 30 jaar en ouder, met ieder opleidingsniveau. Dit betekent dat je je kunt inschrijven bij het bureau als je universiteit hebt gedaan, maar ook als je een lager opleidingsniveau hebt of na de middelbare school direct bent gaan werken. Take2 helpt iedereen de ideale partner te vinden.

Relatiebemiddeling: is het iets voor mij?

De aanpak van Take2 werkt niet voor iedereen. Wil je inderdaad een leuke partner vinden met dit bureau, dan moet je namelijk wel actief daten. Krijg je een matchvoorstel, dan moet je hier direct op reageren. Vind je de match leuk, dan ga je vrij snel op date. Vind je dit veel te spannend, dan kun je wellicht beter online gaan daten. Op een datingsite heb je namelijk alle vrijheid om het wat rustiger aan te doen, mocht je dit prettiger vinden. Houd je wel van aanpakken en vind je het juist leuk om te daten, dan past de aanpak van Take2 wel bij jou.

De plus- en minpunten van Take2

Net zoals iedere datingsite enkele voor- en nadelen heeft, kent ook Take2 enkele plus- en minpunten. De belangrijkste sterke punten van dit relatiebemiddelingsbureau, zijn de volgende:

  • Je wordt persoonlijk geholpen jouw ideale partner te vinden.
  • Je gaat actief starten met daten. Omdat je er vaart achter zet, heb je meer kans jouw ideale partner snel te vinden.
  • Je ontmoet enkel serieuze singles, die echt een relatie voor de lange termijn willen starten.

De belangrijkste minpunten van relatiebemiddelingsbureau Take2, zijn de volgende:

  • Je moet snel reageren op matchvoorstellen en vrij snel op date. Deze aanpak werkt niet voor iedereen.
  • De kosten van Take2 zijn vrij hoog, zeker als je de kosten vergelijkt met de gemiddelde kosten van online dating op een standaard datingsite.

De kosten van Take2

Om lid te worden van dit relatiebemiddelingsbureau, betaal je altijd 150 euro. Heb je deze kosten betaald, dan wordt er een intakegesprek ingepland met een medewerker van het relatiebemiddelingsbureau. Hierna volgt een tweede gesprek, die altijd bij jou thuis plaatsvindt. Tijdens dit tweede gesprek worden ook de foto’s voor jouw profiel gemaakt.

Om jou met andere singles te matchen, vraagt het relatiebemiddelingsbureau 45 euro per maand. Dit betekent dat je nog niet klaar bent als je 150 euro hebt betaald aan het relatiebemiddelingsbureau, want hier heb je enkel jouw inschrijving mee betaald. Om echt gematcht te worden, betaal je 45 euro per maand. Goed om te weten: je krijgt 50 euro korting als je de totale kosten van de relatiebemiddeling van het bureau in één keer betaalt (inschrijfkosten plus maandelijkse kosten).

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply