Stichting Date

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Stichting Date is een relatiebemiddelaar die mensen van alle leeftijden helpt om een leuke partner te vinden. De huidige kandidaten waar Stichting Date mee werkt, zijn 37 tot 87 jaar en dit betekent dat alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd worden in het ledenbestand van het bedrijf. Neem je Stichting Date in de arm om de ideale partner te ontmoeten, dan heb je altijd contact met een persoonlijke relatieconsulente en dit vinden veel mensen erg prettig. Meer weten over dit relatiebemiddelingsbureau? Lees dan meer over Stichting Date in deze uitgebreide en onafhankelijke review over het bedrijf.

De betrouwbaarheid van Stichting Date

Stichting Date heeft het singles keurmerk gekregen en dit is zeker een garantie dat het om een betrouwbare, goede en veilige relatiebemiddelaar. Ook garandeert Stichting Date dat de relatiebemiddelingsconsulenten van het bedrijf goed opgeleid zijn, veel ervaring hebben en er alles aan doen om je te helpen in je zoektocht naar de ideale partner, dus hier hoef je je ook geen zorgen om te maken.

Inschrijven bij Stichting Date

Je kunt je inschrijven bij Stichting Date via de website van het bedrijf of door het bedrijf op te bellen. Heb je je aangemeld bij Stichting Date, dan word je meteen uitgenodigd door een consulente bij jou in de buurt om nader kennis te maken. Dit kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend, dus je zit niet meteen vast aan een abonnement of lidmaatschap.

De kosten

Hoeveel je moet betalen voor de persoonlijke relatiebemiddeling van Stichting Date, wordt bepaald op basis van jouw persoonlijke situatie. Heb je jouw situatie besproken met een consulente van het relatiebemiddelingsbedrijf, dan wordt er een persoonlijke offerte opgemaakt voor de kosten van jouw relatiebemiddeling. Een kennismakingsgesprek met de consulente van Stichting Date is altijd gratis.

De mobiele app

Op dit moment heeft Stichting Date geen mobiele applicatie, maar dit is ook niet relevant voor deze organisatie.

Acties en kortingen

Stichting Date heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij deze relatiebemiddelingbureau

Je kunt je uitschrijven bij Stichting Date door aan te geven bij jouw persoonlijke consulente dat je wil stoppen met de relatiebemiddeling. Je zit niet vast aan een contract van enkele maanden of jaren, dus je hoeft niet door te blijven betalen als je wil stoppen met de relatiebemiddeling van het bedrijf.

6 Total Score
Stichting Date Review

Hoeveel je moet betalen voor de persoonlijke relatiebemiddeling van Stichting Date, wordt bepaald op basis van jouw persoonlijke situatie.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply