Relatiebemiddeling 60 Plus

Veel 60-plussers staan er alleen voor. Ze zijn gescheiden, hebben hun partner verloren of zijn nooit de ware tegengekomen. Ben jij ook een vrijgezelle 60-plusser? Dan kun je jouw ideale partner proberen te vinden op een datingsite, maar je kunt er ook voor kiezen je zoektocht wat serieuzer aan te pakken door te investeren in relatiebemiddeling. Relatiebemiddeling 60 Plus is een relatiebemiddelingsbureau dat zich specifiek richt op singles van 60-plus, die serieus op zoek zijn naar een leuke partner.

Relatiebemiddeling 60 Plus: een korte introductie

Relatiebemiddeling 60 Plus is een relatiebemiddelingsbureau met een duidelijke doelgroep. Zo richt het bureau zich enkel op singles die 60 jaar of ouder zijn en serieus op zoek zijn naar een leuke partner. Het bureau laat je niet op eigen houtje naar een leuke partner zoeken, maar helpt je hier actief bij. Zo word je door het bureau uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, om jouw wensen, verwachtingen en behoeften te bespreken en bovendien meer over jou als persoon te weten te komen. Op basis van dit kennismakingsgesprek, wordt er een profiel gemaakt. Met dit profiel word jij aan andere singles gekoppeld.

Als Relatiebemiddeling 60 Plus een leuke match heeft gevonden, krijg jij een matchvoorstel. Vind je dit voorstel wel leuk, dan kun je aangeven je match te willen ontmoeten. Na deze ontmoeting neemt het bureau altijd contact met je op om te vragen hoe de date is gegaan. Wil je geen verder contact met je date, dan kan het bureau dit aan jouw date doorgeven. Wil je wel verder contact, dan kun je dit met of zonder het bureau regelen.

Voor serieuze relaties en vriendschappen

Word je lid van Relatiebemiddeling 60 Plus, dan geef je zelf aan waar je precies naar op zoek bent. Je kunt aangeven een serieuze relatie te willen met een leuke man of vrouw, maar je kunt ook aangeven dat je gewoon op zoek bent naar nieuwe vriendschappen. Ook als je alleen behoefte hebt aan vriendschap en niet aan liefde, helpt het bureau jou in je zoektocht.

De plus- en minpunten van Relatiebemiddeling 60 Plus

Twijfel je om lid te worden van dit relatiebemiddelingsbureau? Dan is het goed om te weten wat de sterke en zwakke punten van het bureau zijn. De belangrijkste pluspunten van het relatiebemiddelingsbureau, zijn de volgende:

 • Je krijgt persoonlijke begeleiding bij het vinden van jouw ideale partner of het vinden van een nieuwe platonische vriend(in).
 • Je wordt op basis van jouw persoonlijkheid, wensen en verwachtingen aan andere leden van het bureau gekoppeld.
 • Je komt alleen in contact met singles van jouw leeftijd, aangezien het bureau zich enkel op 60-plussers richt.

De minpunten van het relatiebemiddelingsbureau, zijn de volgende:

 • Er wordt van je verwacht dat je direct met jouw match gaat afspreken. Vind je dit geen prettig idee, dan past de aanpak van Relatiebemiddeling 60 Plus niet bij jou.
 • Het relatiebemiddelingsbureau hanteert vrij hoge tarieven.
 • Niet alle leden van het bureau hebben dezelfde behoeften. Sommigen zoeken een partner, terwijl anderen alleen vrienden willen worden. Dit kan wat verwarrend zijn.

De kosten van Relatiebemiddeling 60 Plus

Op de website van Relatiebemiddeling 60 Plus zien we niet hoeveel je moet betalen voor de professionele bemiddeling van dit bureau. Je krijgt de tarieven van het bureau pas te horen tijdens het eerste kennismakingsgesprek. Gelukkig zit je nergens aan vast, want het eerste gesprek is vrijblijvend. Vind je de kosten te hoog, dan mag je dit dus gewoon aangeven. Wel is het jammer dat het bureau niet wat transparanter is over de kosten van de professionele relatiebemiddeling.

 

6 Total Score

1 Comment
 1. Reply
  Ger Velthuizen juli 27, 2018 at 3:25 pm

  Na een uitvoerig gesprek bij mij rhuis, de keuze gemaakt voor dit bureau, kwam degelijk en betrouwbaar over! Er wordt tijdens de bemiddeling veel bruikbare tips gegeven Ook bij terugkoppeling van een date. Na 4 maanden geslaagd met een hele lieve vriendin we vullen elkaar heel goed aan en zij is voor mij de zonnestraal in mijn leven!

Leave a reply