PartnerSelect

PartnerSelect is een relatiebemiddelaar voor mannen en vrouwen die graag persoonlijk begeleid worden in hun zoektocht naar de ideale partner. Het bedrijf biedt niet alleen persoonlijke begeleiding aan bij het zoeken naar een leuke partner, maar organiseert ook diverse single events. Wil je een leuke partner ontmoeten zonder in de wereld van online dating te moeten duiken, dan is het een aanrader om gebruik te maken van de relatiebemiddeling van PartnerSelect.net.

De betrouwbaarheid van PartnerSelect.net

PartnerSelect.net heeft een zogeheten singles keurmerk gekregen, wat betekent dat je de garantie hebt dat deze datingsite goede kwaliteit dienstverlening biedt en bovendien betrouwbaar is. Ook biedt de relatiebemiddelaar een contactgarantie, wat betekent dat je gegarandeerd in contact komt met singles die bij jou passen als je lid wordt van de relatiebemiddelaar. Het bedrijf kan zelfs een persoonlijke slagingskans geven na het kennismakingsgesprek, dat gebaseerd is op jouw persoonlijke eigenschappen en jouw eisen aan een partner.

Inschrijven bij PartnerSelect.net

Je kunt je telefonisch aanmelden voor de relatiebemiddeling van PartnerSelect.net. Heb je dit gedaan, dan kun je een kennismakingsgesprek inplannen om je consulente te leren kennen. Dit gesprek is overigens gratis, dus je kunt altijd nog af zien van de dienstverlening van het bedrijf. Gaat het gesprek goed, dan kun je meteen een overeenkomst samenstellen voor de relatiebemiddeling van PartnerSelect.net.

De kosten van PartnerSelect.net

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kan eventueel een overeenkomst opgesteld worden waar je precies in kunt lezen wat je kunt verwachten van PartnerSelect.net en wat je hiervoor moet betalen. Hoe hoog de kosten van jouw relatiebemiddeling zijn, is afhankelijk van de eisen die je stelt aan jouw relatiebemiddelaar. We kunnen hier dus niet zeggen hoeveel je moet betalen voor de relatiebemiddeling van PartnerSelect.net, want dit verschilt per persoon.

De mobiele app van PartnerSelect.net

PartnerSelect.net heeft geen mobiele applicatie, maar dit is ook niet relevant voor deze relatiebemiddelaar. De website met informatie over het bedrijf, is overigens wel mobiel bereikbaar.

Acties en kortingen

PartnerSelect heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij PartnerSelect.net

Heb je een partner gevonden met behulp van PartnerSelect.net, dan loopt de overeenkomst met het relatiebureau automatisch af. Kun je geen partner vinden, dan kun je de overeenkomst verbreken als de termijn van de overeenkomst verstreken is. Het verbreken van de overeenkomst, gaat altijd in overleg met de persoonlijke relatieconsulente waar jij contact mee hebt gehad en die jou eerder geholpen heeft een leuke partner te vinden.

6 Total Score
PartnerSelect Review

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kan eventueel een overeenkomst opgesteld worden waar je precies in kunt lezen wat je kunt verwachten van PartnerSelect.net en wat je hiervoor moet betalen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply