IndiviDuo

IndiviDuo is de naam van een relatiebemiddelingsbureau dat singles uit het noorden van het land helpt hun ideale partner te vinden. Je kunt lid worden van dit bureau als je op zoek bent naar een leuke partner, maar het niet prettig vindt om online te daten of simpelweg nog geen succes hebt gehad bij online dating. Meer over dit relatiebemiddelingsbureau, lees je op deze pagina.

IndiviDuo en de ABC-methode

Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo werkt met de zogeheten ABC-methode. De letter A van de ABC-methode staat voor ‘activiteiten’. Dit betekent dat het relatiebemiddelingsbureau allerlei activiteiten organiseert voor de leden van het bureau, zoals bijvoorbeeld wandelen, koken en zelfs reizen. De letter B van de ABC-methode staat voor ‘bemiddeling’. Het relatiebemiddelingsbureau organiseert namelijk niet alleen activiteiten, maar biedt ook professionele bemiddeling aan. De letter C van de ABC-methode staat voor ‘coaching’. Het relatiebemiddelingsbureau geeft bijvoorbeeld ook tips om sneller een leuke partner te vinden of om de eerste date te laten slagen. In feite biedt IndiviDuo dus ook professionele dating coaching aan.

De slagingskans van IndiviDuo

IndiviDuo doet zelf geen uitspraken over de slagingskans die het relatiebemiddelingsbureau kan bieden. Wij kunnen hier dan ook niet echt iets over zeggen. Wel is het een voordeel dat het relatiebemiddelingsbureau zich op singles uit één regio focust. Hierdoor heb je wel minder keuze bij het daten, maar leer je wel alleen mensen kennen die bij jou in de buurt wonen. Omdat langeafstandsrelaties toch vaak niet werken, is dit wel positief voor de slagingskans van IndiviDuo.

De plus- en minpunten van IndiviDuo

Schrijf je je in bij relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, dan heeft dit enkele voordelen voor jou als single. De belangrijkste pluspunten van dit bureau, zijn de volgende:

 • Het relatiebemiddelingsbureau richt zich alleen op singles uit het noorden van het land. Je komt via dit bureau dus nooit in contact met iemand die veel te ver weg woont.
 • Het relatiebemiddelingsbureau organiseert leuke activiteiten om de andere leden van het bureau op een informele en leuke manier te leren kennen.
 • Het relatiebemiddelingsbureau biedt bemiddeling en coaching.
 • Het bureau heeft alleen serieuze leden, die op zoek zijn naar een leuke partner voor een langdurige relatie.
 • Het relatiebemiddelingsbureau biedt ook persoonlijkheidstesten aan om jou nog beter te kunnen koppelen.

Toch heeft relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo ook enkele minpunten. De belangrijkste minpunten van het bureau, zijn de volgende:

 • Het bureau verwacht een actieve deelname aan de relatiebemiddeling. Zo wordt er wel verwacht dat je naar de activiteiten van het bureau gaat om kennis te maken met de andere singles.
 • Het bureau richt zich alleen op het noorden van het land en dit is een pluspunt, maar het kan ook een minpunt zijn. Hierdoor worden er namelijk wel leuke singles buitengesloten door het bureau.
 • De kosten van het bureau zijn vrij hoog, zeker in vergelijking met de kosten van diverse datingsites.

De kosten van IndiviDuo

IndiviDuo biedt drie verschillende soorten lidmaatschappen aan. Het goedkoopste lidmaatschap is 47 euro. Met dit lidmaatschap mag je naar de activiteiten van het bureau komen, maar krijg je verder geen ondersteuning bij het daten. Wil je dit wel, dan betaal je 200 euro voor een intakegesprek. Vervolgens neem je een pakket van 495 of 1260 euro voor professionele relatiebemiddeling. Bij het pakket van 1260 euro krijg je volledige relatiebemiddeling, bij het pakket van 495 euro is de bemiddeling door het bureau wat minder actief.

 

6 Total Score

2 Comments
 1. Reply
  Jan mei 12, 2022 at 11:58 am

  Echt een persoonlijke benadering, hebben ook de deskundigheid om mijn situatie goed te begrijpen. Relatie gevonden en zeer gelukkig.

 2. Reply
  Joris mei 25, 2018 at 8:00 am

  Na mijn tweede match heb ik mijn maatje gevonden. Fijn dat er naast relatiebemiddeling ook activiteiten worden georganiseerd!

Leave a reply