Ensemble Relatiebemiddeling

Ensemble Relatiebemiddeling is een online bemiddelingsbureau, die je helpt bij het vinden van een vaste partner voor de toekomst. In tegenstelling tot veel online datingsites, ga je bij Ensemble Relatiebemiddeling niet zelf op zoek naar een match. Het bemiddelingsbureau probeert single mannen en vrouwen op basis van je profielschets aan je te koppelen. Het is niet mogelijk om zelf op zoek te gaan naar een geschikte match, wat door sommige singles als een nadeel kan worden beschouwd.

Ook is het niet zonder meer mogelijk om een account aan te maken bij Ensemble Relatiebemiddeling. Dit bemiddelingsbureau treedt namelijk alleen op voor mensen die 50 jaar of ouder zijn. Deze doelgroep is vaak niet actief op datingsites en vindt het lastig om mensen op straat of in een kroeg aan te spreken. Veel leeftijdsgenoten hebben immers een vaste partner. Naast de leeftijdsgrens moet je als deelnemer van het programma van dit bemiddelingsbureau van kunst & cultuur houden.

Manier van werken voor singles

Wanneer je kiest voor Ensemble Relatiebemiddeling, dan zal je eerst een oriënterend gesprek aangeboden krijgen. Tijdens dit gesprek kun je meer over jezelf vertellen, zodat het bemiddelingsbureau een goed beeld van je krijgt. Des te eerlijker en uitgebreider je tijdens dit gesprek bent, des te groter is ook de kans op een succesvolle match. Op basis van het profiel wat geschetst wordt tijdens dit gesprek gaat het bemiddelingsbureau op zoek naar mogelijke matches in haar ledenbestand. Deze matches krijg je vervolgens toegereikt, waarna het aan jou is om te bepalen met wie je een date wilt hebben. Richt je in eerste instantie op een van deze matches, zodat je bij een teleurstelling nog voor een ander kunt gaan.

Kosten voor Ensemble Relatiebemiddeling

Het spreekt voor zich dat het inschakelen van een bemiddelingsbureau veel meer kosten met zich meebrengt dan een reguliere datingsite. Het kostenplaatje is zelfs helemaal niet met elkaar te vergelijken! De totale bemiddeling bij een bemiddelingsbureau kost 1750 euro, inclusief het adverteren voor je advertentie en het gehele bemiddelingstraject. Opvallend is dat het eerste kennismakingsgesprek met Ensemble Relatiebemiddeling gratis is. Bij veel andere bemiddelingsbureaus betaal je ook voor het intakegesprek.

Houd er rekening mee dat je ondanks de hoge kosten geen garantie op succes hebt. Net als bij een datingsite kan het ook bij een bemiddelingsbureau voorkomen dat er geen leuke matches in het ledenbestand zitten. Je bent je geld dan kwijt, maar hebt alsnog geen vaste partner!

Voor- en nadelen van Ensemble Relatiebemiddeling

Het voornaamste voordeel van Ensemble Relatiebemiddeling is het feit dat je op een persoonlijke manier geholpen wordt. Er zijn mensen die speciaal voor jou op zoek gaan naar een geschikte partner. Daarbij is het intakegesprek gratis, waardoor je eerst kunt kijken of je een goed gevoel bij dit bemiddelingsbureau hebt. Een nadeel aan deze manier van het zoeken naar een vaste partner zijn de hoge kosten. Zeker voor mensen die het minder breed hebben zal 1750 euro een groot bedrag zijn. Ook het feit dat deze datingsite zich op een heel specifieke doelgroep richt, maakt dat de datingsite niet voor iedere single de juiste keuze zal zijn.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply