ELGE Relatiebemiddeling

ELGE Relatiebemiddeling is geen standaard datingsite, maar een relatiebemiddelingsbureau. Het bureau is opgericht door een Filipijnse vrouw, die vele jaren geleden naar Nederland geëmigreerd is om samen met haar Nederlandse partner te kunnen zijn. Deze partner heeft ze niet zomaar ontmoet, maar tevens met de hulp van een relatiebemiddelingsbureau. ELGE Relatiebemiddeling is even uit de running geweest door privéomstandigheden, maar sinds enkele jaren is het bedrijf weer actief.

ELGE Relatiebemiddeling: een korte introductie

De oprichtster van ELGE Relatiebemiddeling ontmoette haar Nederlandse partner met de hulp van een relatiebureau. Omdat zij zo blij is met haar partner, besloot ze andere vrouwen uit de Filipijnen dezelfde bemiddeling aan te bieden. ELGE Relatiebemiddeling is dus niet zomaar een relatiebemiddelingsbureau, maar een bureau dat Filipijnse dames aan Nederlandse mannen koppelt. Als we het relatiebemiddelingsbureau moeten geloven, heeft het bureau op dit moment ongeveer 1000 Filipijnse vrouwen in het klantenbestand staan. Deze dames zijn allemaal op zoek naar een leuke partner uit Nederland.

De betrouwbaarheid van het bureau

ELGE Relatiebemiddeling screent de dames die lid willen worden van het relatiebemiddelingsbureau, maar natuurlijk kan er wel eens een ‘rotte appel’ door de screening komen. Je kunt daarom onmogelijk zeggen dat de leden van het bureau 100 procent echt zijn en dat het relatiebemiddelingsbureau 100 procent betrouwbaar is. Wel kun je zeker stellen dat het relatiebemiddelingsbureau er alles aan doet om de juiste matches te maken. Niet met fake profielen, maar met leuke dames uit de Filipijnen die om de juiste redenen een leuke Nederlandse vent zoeken.

De plus- en minpunten van ELGE Relatiebemiddeling

Schrijf je je in voor ELGE Relatiebemiddeling, dan profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten van het relatiebemiddelingsbureau, zijn de volgende:

  • Het relatiebemiddelingsbureau is opgezet door een enthousiaste ervaringsdeskundige. Omdat zij zelf ervaring heeft met relatiebemiddeling, kan ze de beste bemiddeling bieden.
  • Het relatiebemiddelingsbureau is eerlijk en transparant, onder andere over de kosten van de relatiebemiddeling.
  • Het relatiebemiddelingsbureau laat enkel betrouwbare, eerlijke dames toe in het klantenbestand.

Enkele minpunten van het bureau voor relatiebemiddeling, zijn de volgende:

  • Het daten met een Filipijnse dame kost meer geld dan het daten met een Nederlandse dame. Zeker als je jouw date een keer in het echt wil ontmoeten, is dit prijzig.
  • Soms komen er ook fake leden door de screening van ELGE Relatiebemiddeling heen of dames die met de verkeerde bedoelingen op zoek zijn naar een Nederlandse partner.

De kosten van ELGE Relatiebemiddeling

ELGE Relatiebemiddeling werkt met een fotoboek. In dit boek staan de foto’s van alle Filipijnse dames die bij het relatiebemiddelingsbureau aangesloten zijn. Wil je het fotoboek bekijken, dan wordt het voor 200 euro naar jouw adres gestuurd. Je bekijkt de foto’s in het fotoboek en je geeft aan het bureau door met welke dames je graag in contact wil komen. Het bureau verstrekt vervolgens de contactgegevens van deze dames. In feite betaal je dus slechts 200 euro om gebruik te maken van de diensten van dit relatiebemiddelingsbureau. Wel sta je er hierna helemaal alleen voor: van het bureau krijg je na het verstrekken van de contactgegevens geen relatiehulp meer.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply