Easy Contact

Easy Contact is geen standaard datingsite, maar betreft een website die meer met de persoonlijke aanpak werkt. Word je lid van deze datingsite, dan hoef je niet zelf urenlang door ellelange lijsten met profielen te scrollen. De consultants van Easy Contact staan namelijk voor je klaar om jou aan leuke dames of heren te koppelen, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen.

Easy Contact: een korte introductie

Als we de website van Easy Contact bekijken, zien we dat de datingsite niet veel informatie prijsgeeft over de werkwijze van de datingsite, de kosten van de relatiebemiddeling en andere relevante zaken. We kunnen dus niet veel zeggen over de betrouwbaarheid van de website of over de manier waarop Easy Contact singles aan andere singles koppelt.

Wij vinden het belangrijk dat een datingsite of online relatiebemiddelingsbureau duidelijk en transparant is. Niet alleen over de kosten, maar ook over de werkwijze, het inschrijfproces en ga zo maar door. Na de website van dit relatiebemiddelingsbureau even onder de loep te hebben genomen, moeten we concluderen dat deze datingsite niet bepaald duidelijk en transparant is. Dit wil niet zeggen dat de partij onbetrouwbaar is, maar het is wel een minpunt.

Het slagingspercentage van de datingsite

Wel lezen we op de website van het online relatiebemiddelingsbureau dat het slagingspercentage maar liefst 85 procent is. Dit betekent dat 85 procent van de leden van Easy Contact, uiteindelijk inderdaad een partner vindt via het online relatiebemiddelingsbureau. Mocht jij niet bij deze 85 procent zitten, dan krijg je je geld terug van de datingsite. Dit is wel netjes.

De plus- en minpunten van Easy Contact

Maak je gebruik van de diensten van Easy Contact, dan profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten van dit online relatiebemiddelingsbureau, zijn de volgende:

  • Je hoeft zelf niet op zoek naar je ideale partner, maar je wordt ondersteund door professionele consultants.
  • Je krijgt je geld terug als je geen leuke partner kunt vinden via deze datingsite.
  • De leden van Easy Contact zijn serieuzer dan de leden van een gewone datingsite. Zij hebben namelijk de beslissing genomen om gebruik te maken van professionele relatiebemiddeling en dit zegt zeker iets over de manier waarop ze willen daten.

Toch heeft de datingsite ook enkele minpunten. De belangrijkste minpunten van het online relatiebemiddelingsbureau, zijn:

  • De website geeft weinig informatie. Niet alleen over de kosten, maar ook over de leden van de datingsite, de werkwijze van de consultants en ga zo maar door.
  • De website richt zich niet op een duidelijke doelgroep. Het kan een voordeel zijn dat het ledenaanbod van de website erg divers is, maar dit kan ook in je nadeel werken.

De kosten van Easy Contact

Je kunt je gratis inschrijven voor dit online relatiebemiddelingsbureau, maar voor professionele relatiebemiddeling door de consultants van het bedrijf betaal je wel bepaalde kosten. Wat deze kosten zijn, is niet duidelijk. Dit wordt namelijk niet op de website van het relatiebemiddelingsbureau vermeld. Waarschijnlijk worden de kosten pas duidelijk als je besluit betaald lid te worden van de website.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply