DTNG is de naam van het matchmaking-bureau van Lotte Ditzel, dat je in de arm kunt nemen om de ideale partner te vinden. Het is een professioneel bureau met een groot aantal medewerkers, die je persoonlijk helpen de ideale match te vinden. Hoe dit precies werkt, lees je op deze pagina. Twijfel je om lid te worden van matchmaking-bureau DTNG? Dan is de informatie op deze pagina zeker interessant om even door te nemen.

De werkwijze van matchmaking-bureau DTNG

De werkwijze van matchmaking-bureau DTNG is als volgt. Meld je je aan als nieuw lid, dan krijg je eerst een persoonlijk gesprek met een medewerker van het bureau. Vervolgens volgt er een persoonlijkheidstest, zodat de medewerkers van het datingbureau precies zien wat voor persoon jij nu eigenlijk bent en waar je precies op zoek naar bent in een relatie. Aan de hand van het persoonlijke gesprek en de persoonlijkheidstest, worden er vervolgens matches gezocht in de database van het match-makingbureau. Sta je achter de matches die jou voorgesteld worden, dan worden er dates ingepland.

Het matchmaking-bureau brengt je in contact met je match en helpt je een leuke date te organiseren. Na de date vindt er een evaluatie plaats, waarbij je kunt vertellen wat je wel en niet leuk vond aan de date. Eventueel wordt er een nieuwe match voorgesteld. Was de date geslaagd, dan kun je nog een date inplannen.

De leden van matchmaking-bureau DTNG

Alle leden van het matchmaking-bureau van Lotte Ditzel zijn hoger opgeleid, tussen de 30 en 50 jaar oud en wonen in Amsterdam. Val jij zelf binnen deze doelgroep en zoek je een partner die ook binnen deze datingdoelgroep valt, dan kun je lid worden van het matchmaking-bureau.

De kosten van matchmaking-bureau DTNG

Om je in te schrijven bij het matchmaking-bureau, betaal je eenmalig 165 euro. Hier krijg je een intakegesprek en een persoonlijkheidstest voor, waarna je in de database van het datingbureau staat. Heb je je eenmaal ingeschreven bij het bureau, dan betaal je iedere maand 45 euro om onbeperkt gebruik te maken van de diensten van DTNG. Dit is vrij prijzig, maar hier krijg je wel persoonlijke ondersteuning bij het daten voor terug. Wil je gewoon een keer langskomen om te kletsen met een medewerker van het match-makingbureau, dan is dit altijd mogelijk als je lid bent. De kosten van het bureau lijken dus vrij hoog, maar in feite zijn de kosten niet zo hoog voor de persoonlijke benadering die je krijgt van DTNG.

 

6.5 Total Score
DTNG Review

Alle leden van het matchmaking-bureau van Lotte Ditzel zijn hoger opgeleid, tussen de 30 en 50 jaar oud en wonen in Amsterdam

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply