DatingOost.nl is een datingsite voor singles van 50 tot en met 80 jaar die uit het oosten van het land komen. De datingsite is niet alleen online actief, maar biedt ook offline relatiebemiddeling aan om de ideale partner voor je te vinden. Daarnaast organiseert het bedrijf al speciale singleparty’s sinds het jaar 2004, weer iedere keer weer veel singles op af komen om leuke mensen te ontmoeten.

De betrouwbaarheid van DatingOost.nl

DatingOost.nl heeft enkele regels doorgevoerd om de privacy van zijn leden te beschermen. Ten eerste zijn de profielen van leden niet zichtbaar voor niet-leden, zodat hun privacy op deze manier niet geschaad kan worden. Alleen als leden toestemming geven om hun profiel helemaal openbaar te maken (bijvoorbeeld om hun kansen op liefde te vergroten), mag DatingOost.nl het profiel helemaal openbaar maken en ook aan niet-leden tonen. Een andere regel die DatingOost.nl voor zichzelf heeft opgesteld, is dat persoonlijke gegevens altijd veilig opgeslagen worden in de database van het bedrijf en niet gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden dan dating en relatiebemiddeling. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw gegevens op straat komen te liggen, want dit zal niet gebeuren.

Tot slot heeft DatingOost.nl twee keurmerken in het bezit, namelijk het singles keurmerk en het keurmerk branchevereniging singles. Deze keurmerken garanderen je dat je te maken hebt met een betrouwbare en goede datingsite, waar je zonder enige zorgen online kunt daten.

Inschrijven bij DatingOost.nl

Om online op zoek te gaan naar de ideale partner op het platform van DatingOost.nl, moet je een profiel aanmaken bij deze datingsite. Om een profiel aan te maken, klik je op ‘Nu inschrijven’ en vul je enkele persoonlijke gegevens (naar waarheid!) in. De reden dat je de informatie naar waarheid in moet vullen, heeft te maken met het feit dat deze gegevens gebruikt worden om jou met andere singles op DatingOost.nl te koppelen. Vul je verkeerde informatie in, dan krijg je geen goede matches.

Heb je alle gegevens ingevuld, dan verzend je het inschrijfformulier. Nu ontvang je een e-mail van de datingsite, waar je onder andere een activatielink in vindt. Om je profiel te activeren, klik je op deze link. Heb je dit gedaan, dan kun je meteen online daten.

Wil je niet online op zoek gaan naar de ideale partner, maar wil je echt professionele relatiebemiddeling in jouw zoektocht? Dan moet je je hiervoor aanmelden. In dit geval krijg je een persoonlijk intakegesprek, ontvang je een brief met personen die mogelijk goed bij jou passen en heb je zelf de mogelijkheid om eventueel een afspraak in te plannen met een van deze singles. Niet online, maar volledig offline op zoek naar de ideale partner met behulp van een ervaren relatiebemiddelaar.

De kosten van DatingOost.nl

Je kunt het online dating platform van DatingOost.nl gratis uitproberen, maar hierna moet je wel een betaald abonnement afsluiten. Het abonnement van DatingOost.nl kost je 49,95 euro per jaar en dit is zeker voordelig in vergelijking met andere datingsites. Voor de professionele relatiebemiddeling van DatingOost.nl betaal je ook een bedrag, maar deze kosten zijn afhankelijk van de bemiddeling die je precies krijgt. Om inzicht te krijgen in de kosten, kun je contact opnemen met DatingOost.nl.

De mobiele app van DatingOost.nl

DatingOost.nl heeft geen mobiele applicatie, maar de website is wel te gebruiken op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Acties en kortingen

Datingoost.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij DatingOost.nl

Om jouw account te verwijderen, log je je in en ga je naar de instellingen van je profiel. Op deze pagina vind je de optie ‘Account verwijderen’, waar je op klikt om jouw profiel weg te halen van de datingsite. Wil je jouw profiel tijdelijk weghalen van de datingsite, dan kies je voor de mogelijkheid van het onzichtbaar maken van jouw profiel.

6 Total Score
DatingOost Review

Je kunt het online dating platform van DatingOost.nl gratis uitproberen, maar hierna moet je wel een betaald abonnement afsluiten.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply