Een relatie met een getrouwde man of vrouw: de risico’s

Je kunt verliefd worden op een vrijgezelle man of vrouw, maar het kan ook gebeuren dat je verliefd wordt op iemand die al getrouwd is. Vindt hij of zij jou ook leuk, dan kun je zelfs een relatie krijgen met iemand die al getrouwd is. Dit is allemaal erg spannend, maar deze relatie brengt ook enkele risico’s met zich mee. Wat de grootste risico’s van deze relatie zijn, lees je op deze pagina.

Je wordt aan het lijntje gehouden

Veel mensen die getrouwd zijn en een minnaar of minnares hebben, zeggen tegen hun geheime liefde dat ze van plan zijn om te scheiden. Sommige mensen doen dit inderdaad, maar er zijn ook veel mensen die uiteindelijk gewoon bij hun partner blijven. Heb je een relatie met een getrouwde man of vrouw, dan is de kans groot dat je aan het lijntje wordt gehouden. Hij of zij zegt te gaan scheiden om jou niet kwijt te raken, maar is misschien helemaal niet van plan een einde te maken aan zijn of haar huwelijk.

Je komt in een conflict terecht

Gaat je geheime liefde wel scheiden, dan word je betrokken in een vervelend conflict tussen je geheime liefde en zijn ex-partner. Als minnaar of minnares ben jij namelijk de reden achter de scheiding en dit weet de ex-partner van jouw geheime liefde ook. Wees dus niet verbaasd als je door hem of haar benaderd wordt of zelfs ruzie krijgt.

Jullie relatie blijft altijd geheim

Krijg je een relatie met iemand die nooit van zijn of haar partner wil scheiden, dan blijft jullie relatie altijd geheim. Dit is spannend in het begin van de relatie, maar na een tijdje kan het wel vervelend worden. Jullie kunnen nooit samen uit eten, samen naar een feestje gaan is niet mogelijk en foto’s van jullie samen op internet zetten, is ook niet verstandig. Hoe spannend en leuk een geheime relatie in het begin ook is, na een tijdje wordt het gegarandeerd toch vervelend dat jullie relatie geheim moet blijven.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply