Daten in Nijmegen

dating in nijmegenNijmegen is de grootste stad van Gelderland en de tiende grootste stad van Nederland. Omdat de stad zo groot is, is er altijd wel iets te beleven in Nijmegen en dit maakt de stad ideaal voor een (eerste) date. Je kunt in Nijmegen terecht voor leuke activiteiten op het gebied van cultuur, maar ook op het gebied van sport of ouderwetse gezelligheid.

Ga je binnenkort daten in Nijmegen en wil je weten wat je hier allemaal kunt doen? Dan geven wij je graag enkele tips voor een date in Nijmegen, zodat je een leuke afspraak in kunt plannen met jouw date.

Cultuur in Nijmegen

In Nijmegen zijn veel kunstenaars actief die exposities hebben op verschillende locaties in de stad. Eén van de locaties waar je kunst van (lokale) kunstenaars kunt bekijken, is de St. Stevenskerk. Dit is niet alleen de grootste, maar ook de oudste kerk van Nijmegen waar regelmatig exposities van kunstenaars te zien zijn. De exposities zelf zijn niet alleen bijzonder, maar de locatie van de exposities ook.

Ben je een groot liefhebber van muziek? Dan zit je in Nijmegen ook zeker goed. Het bekendste podium in Nijmegen is Doornroosje, waar je vele soorten muziek kunt luisteren. Ook kun je muziek luisteren in Mereleyn: een kleiner poppodium dat sinds 2008 ook bij Doornroosje hoort. Je kunt het muzikale programma van beide podia terugvinden op het internet, dus je kunt altijd checken of er iets leuks op de planning staat als jij een date gaat organiseren.

Singles in Nijmegen

Ontmoet de leukste singles uit Nijmegen, alleen met complete profielen. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Tevens kom je makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles.

Het centrum van Nijmegen

In het centrum van Nijmegen zijn meer dan 400 winkels te vinden, wat deze stad ideaal maakt voor een gezellig dagje shoppen. In het centrum van de stad vind je niet alleen winkelketen van grote merken, maar ook enkele leuke speciaalzaken. Erg leuk om te bezoeken en zeker als je nog nooit in de speciaalzaken van Nijmegen in het oude centrum geweest bent.

Een ander mooi deel van het centrum van Nijmegen is het Goffertpark. Hier zijn in de zomer regelmatig optredens van grote artiesten, die in het park een prachtige show weggeven. Is er even geen optreden in het Goffertpark, dan kun je hier lekker samen gaan zitten of een picknick houden. Bekijk de beste datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply