Daten in Mechelen

dating in mechelenMechelen: een onontdekte parel in België

Veel mensen zijn wel eens in Antwerpen en/of Brussel geweest, maar Mechelen is veel minder populair onder toeristen. Jammer, want deze stad heeft je veel leuks te bieden
en is dan ook erg geschikt voor een gezellige date. Door in Mechelen te daten, kun je samen een nieuwe stad leren kennen en date je op neutraal terrein. Overigens hoef je ook helemaal niet ver te reizen om naar Mechelen te gaan, want deze stad ligt precies tussen Antwerpen en Brussel in en is eenvoudig te bereiken met de trein of de auto.

De stad verkennen

Ben je allebei nog nooit in Mechelen geweest, dan is het leuk om de stad samen te verkennen. Je wandelt door het centrum, je neemt een kaart mee om de toeristische trekpleisters te bezoeken en tussendoor stop je af en toe voor een kopje koffie, een gebakje of een lunch. Een voordeel van het samen ontdekken van een nieuwe stad, is dat je ook over de omgeving kan praten. Zo hoef je niet de hele tijd over je leven te praten, maar kun je ook tussendoor ook kletsen over andere dingen.

Singles in Mechelen

Meetic biedt jou altijd een veilige en kwalitatieve omgeving waar je op je eigen gemak op zoek kan naar een leuke date in Belgie!

De natuur in

In de buurt van Mechelen liggen diverse natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen. Denk hierbij aan Mechelsbroek, maar ook aan Battenbroek en Den Battelaer. Het is misschien een beetje gek om alleen voor een natuurgebied naar België te rijden, maar je kunt het wandelen in de natuur ook prima combineren met een middag of avond in het centrum van de stad. Ga bijvoorbeeld een ochtend in de natuur wandelen en lunch daarna in Mechelen, waarna je de stad nog even in gaat om het centrum te verkennen. Bekijk de beste datingsites van dit moment.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply