Daten in Leuven

dating in leuvenDaten in Leuven: de bierhoofdstad van Vlaanderen

Brussel, Antwerpen en Brugge zijn leuke steden om te bezoeken, maar als je België echt wil leren kennen breng je zeker een bezoek aan Leuven. Leuven wordt ook wel de bierhoofdstad van Vlaanderen genoemd en is een perfecte locatie voor een date. Niet alleen omdat de stad in de buurt van Nederland ligt en gemakkelijk te bereiken is, maar ook omdat de stad erg gezellig is. Zijn jullie allebei groot liefhebber van bijzondere biertjes? Dan organiseer je jullie (eerste) date in deze bierhoofdstad om samen te genieten van de Belgische biertjes die er geschonken worden.

Bier drinken op de Oude Markt

De Oude Markt is een grote markt in Leuven waar je vele verschillende restaurantjes en cafés kunt vinden. Wil je Belgische biertjes proeven, dan is dit de beste plek om naartoe te gaan. Ook leuk om te doen: een mini-bierproeverij organiseren door steeds naar een ander terrasje te gaan en hier een ander biertje te proeven. Zo kom je niet alleen steeds in een andere omgeving terecht, maar kun je ook lekker lang met elkaar kletsen. Let wel op dat je niet te veel drinkt op je date, want dit loopt eigenlijk nooit goed af. Zo kun je ziek worden, maar is de kans ook groot dat je een slechte indruk achterlaat bij je date omdat je te veel gedronken hebt.

Singles in Leuven

Meetic biedt jou altijd een veilige en kwalitatieve omgeving waar je op je eigen gemak op zoek kan naar een leuke date in Belgie!

Een etentje organiseren in Leuven

Ken je elkaar al wat beter, dan kun je samen naar Leuven gaan om een hapje te eten. In Leuven zijn vele goede restaurants te vinden, waaronder diverse Italiaanse eetgelegenheden. Combineer je etentje met een bierproeverij in de stad of een wandeling door de stad en je hebt een geslaagde date.

Sightseeing in Leuven

Zijn jullie allebei nog nooit in Leuven geweest, dan is het leuk om samen de toeristische trekpleisters van de stad te bezoeken. Denk hierbij aan de Sint-Michielskerk, maar ook aan de Grote Markt en het Stadhuis van Leuven. Tip: kom je met de trein, kijk dan zeker goed om je heen op het station. Het station van Leuven is prachtig, dus loop er zeker niet zomaar overheen zonder eens goed rond te kijken. Bekijk de beste datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply