Daten in Haarlem

dating in haarlemGa je binnenkort op date in Haarlem? Maak je dan vooral geen zorgen of er wel genoeg te doen is in deze Noord-Hollandse stad, want in Haarlem is altijd wel iets te beleven. Omdat er zo veel leuke dingen te ondernemen zijn tijdens jouw (eerste) date in Haarlem en het moeilijk kan zijn om een activiteit te kiezen uit het grote aanbod activiteiten, zetten wij graag enkele tips voor een date in Haarlem voor je op een rijtje op deze pagina.

Thee drinken in Haarlem

Iedere grote stad heeft wel een of meerdere koffietentjes, maar wat als je helemaal niet van koffie houdt? Dan kun je in Haarlem terecht bij Cups and Leafs: een echte theebar. Eén van de eigenaren van de bar komt uit China en kan een echte sommelier op het gebied van thee genoemd worden, wat betekent dat je altijd lekkere thee krijgt bij deze theebar. Een origineel idee voor een eerste date!

De Dessertbar in Haarlem

Een andere unieke bar die je in Haarlem kunt bezoeken voor een bijzondere en geslaagde eerste date, is de Dessertbar. De Dessertbar is een bar waar je de allerlekkerste toetjes kunt bestellen, maar waar je ook terecht kunt voor een lunch, een wijntje of biertje en/of lekkere hapjes. Neem plaats aan de zeven meter lange bar van de Dessertbar, bestel je favoriete gerechten en leer je date kennen in een informele en vooral gezellige omgeving.

50+ singles in Haarlem

Vind actieve 50 plussers op 50plusmatch. Stuur persoonlijke berichten. Chat met leden die online zijn. Praat mee op Things2Share. Speel de online quiz met andere leden

Louisiana Lobster Shack

Wil je een uitgebreid etentje organiseren voor je (eerste) date in Haarlem? Dan ben je bij dit restaurant aan het juiste adres. De Louisiana Lobster Shack heeft inspiratie gehaald ui New-Orleans en dit zie je niet alleen terug op de menukaart van het restaurant. Luister je naar de muziek die er gedraaid wordt en de cocktails die er geschonken worden, dan zie je hier ook duidelijk Amerikaanse invloeden in terug.

De menukaart van Louisiana Lobster Shack lijkt niet erg uitgebreid, maar toch heeft dit restaurant veel te bieden. Je kunt er terecht voor een kreeft, maar ook voor een zelfgemaakte hamburger of een traditionele gumbo. Voor ieder wat wils! Bekijk de beste datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply