Daten in Emmen

dating in emmenEmmen: een prima plek om te daten

Emmen wordt ook wel de Vlinderstad genoemd en dit komt omdat je hier vroeger het Noorder Dierenpark Emmen kon vinden. Dit prachtige park is inmiddels gesloten en dus niet meer toegankelijk voor een romantische date, maar dit betekent niet dat er niets meer te beleven is in Emmen. Heb je een date ingepland in de stad Emmen en wil je deze date geslaagd maken? Lees dan in dit artikel hoe je jouw date in de stad vorm kunt geven.

Het bewonderen van de Hunebedden

In Emmen zijn tien hunebedden te vinden. Wil je van jouw date een historisch getint dagje maken, dan kun je een of meerdere hunebedden in de omgeving van de stad bezoeken. Misschien niet de ideale date voor iedereen, maar zeker leuk als jullie allebei van geschiedenis houden. Bijkomend voordeel: je hoeft niet de hele tijd over elkaar en jezelf te praten, maar kunt ook over geschiedenis praten. Zeker handig als het even stil valt.

Singles in Emmen

Op lexa.nl vind je duizenden singles in Emmen. Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles, het kan allemaal met de mobiele site en apps. Schrijf je gratis in!

Het bezoeken van Wildlands Adventure Zoo Emmen

Het Noorder Dierenpark Emmen is al een tijdje gesloten, maar hier is wel een ander park voor in de plaats gekomen. Ben je een groot liefhebber van dieren en vind je het fijn om echt iets te ondernemen tijdens jullie date, zodat jullie niet de hele tijd tegenover elkaar hoeven te zitten in een restaurantje? Dan kun je er ook voor kiezen om Wildlands Adventure Zoo in Emmen te bezoeken.

Een hapje eten of een drankje drinken

Emmen is een gezellige stad, waar vele verschillende horecagelegenheden te vinden zijn. Wil je elkaar een beetje ‘low key’ leren kennen, dan spreek je gewoon in een van de vele restaurantjes in Emmen af. Je kunt alleen wat drinken, maar je kunt ook samen een hapje gaan eten. Vind je een diner iets te spannend voor een eerste date? Dan plan je een gezellige lunch in. Je kunt elkaar goed leren kennen, maar hoeft niet de hele avond samen te zitten. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply