Daten in Brussel

dating in brusselDaten in Brussel: de hoofdstad van België

In plaats van onze eigen hoofdstad te bezoeken tijdens je date, kun je er ook voor kiezen om jouw date te organiseren op neutraal terrein. Brussel ligt niet ver van Nederland verwijderd, maar is wel heel anders dan onze eigen hoofdstad. Vind je het leuk om een keer ergens anders te daten en vind je het niet erg om hiervoor net wat langer te rijden, dan is een date in Brussel zeker een aanrader. Geld besparen? Neem dan de trein naar Brussel, want het openbaar vervoer in België is goedkoper dan in Nederland. In Nederland betaal je de tarieven van NS, maar zodra je over de grens komt in België is jouw treinkaartje veel goedkoper.

De toerist uithangen in Brussel

Als je allebei nog nooit in Brussel geweest bent, kun je hier lekker de toerist uithangen. Er zijn diverse toeristische plekken in Brussel die je kunt bezoeken, waaronder de Grote Markt. De Grote Markt is een gezellig plein in het centrum van de stad, waar eigenlijk de hele stad omheen gebouwd is. Om het gebouw heen staan prachtige gebouwen, die zeker de moeite waard zijn om eens van dichtbij te bekijken. Ben je toch met je toeristische route bezig, dan kun je ook meteen naar Manneke Pis. Niet echt bijzonder, maar wel leuk om een keer gezien te hebben.

Singles in Brussel

Meetic biedt jou altijd een veilige en kwalitatieve omgeving waar je op je eigen gemak op zoek kan naar een leuke date in Belgie!

Shoppen in Brussel

Sommige mensen vinden het fijn om iets te doen tijdens hun date, zodat er niet de hele tijd stiltes vallen en je ook niet continu hoeft na te denken waar je nu weer over moet praten. Door een middagje te gaan shoppen, hoef je je geen zorgen te maken wat je moet zeggen. Je kunt met elkaar kletsen, maar als je even niets meer weet te zeggen praat je gewoon wat over de winkel waar je bent of het kledingstuk dat je ziet.

In Brussel zijn vele leuke winkels te vinden, waaronder diverse antiekwinkels in de wijk Zavel. Vinden jullie antiek allebei prachtig, dan is het zeker een aanrader om hier samen naartoe te gaan. Bekijk de beste datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply