Daten in Assen

dating in assenAssen: een gezellige stad voor een eerste date

Heb je iemand ontmoet op een datingsite en heb je besloten elkaar in het echt te willen ontmoeten? Dan kun je jouw date organiseren in Assen, een gezellige stad in de provincie Drenthe. Je kunt ervoor kiezen jouw date hier te organiseren als je hier zelf woont, maar ook als je date hier woont of als jullie beide in de buurt van de stad wonen. Heb jij een date in Assen op de planning staan en wil je deze date tot een groot succes maken? Lees dan in dit artikel welke dingen je in Assen kunt ondernemen tijdens jullie eerste echte date.

Maak een stadswandeling

Woon je zelf in Assen, dan is het misschien leuk om jouw date kennis te laten maken met de voor hem of haar vreemde stad. Dit kun je doen door een stadswandeling te maken, eventueel met of zonder gids. Weet je zelf veel over de stad, dan heb je geen gids nodig. Woon je zelf niet in Assen en weet je daarom niet veel te vertellen over de stad, dan kun je ook een gids in de arm nemen om jullie stadswandeling tot een succes te maken. Een voordeel van het maken van een stadswandeling, is dat jullie niet de hele tijd over koetjes en kalfjes hoeven te praten. Je kunt over jezelf praten en je date vragen stellen, maar je kunt bij stiltes ook even iets over de omgeving zeggen of vragen.

Singles in Assen

Op lexa.nl vind je duizenden singles in Assen Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles, het kan allemaal met de mobiele site en apps. Schrijf je gratis in!

Bezoek het Drents Museum

In Assen is het Drents Museum te vinden, een museum dat onder andere in het teken staat van Bartje Bartels. Bartje Bartels is een personage uit een boek van Anne de Vries uit het jaar 1935, dat onlosmakelijk verbonden is met de stad Assen. In het Drents Museum kun je het bekende personage zelf bewonderen, maar zijn ook veel andere leuke dingen om te zien en te doen. Ook hier geldt dat je niet de hele tijd over koetjes en kalfjes hoeft te praten, maar lekker casual kunt daten. Weet je even niet wat je moet zeggen, dan zeg je gewoon iets over de tentoonstelling in het museum.

Terrassen in Assen

Tot slot kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon een drankje te drinken in Assen door plaats te nemen op het terras. Niet alleen leuk in de zomer, maar ook prima te doen in de winter. De meeste restaurants hebben hun terrassen namelijk uitgerust met terrasverwarmers, waardoor je hier prima kunt vertoeven op wat koudere winterdagen. Drink een lekkere warme chocomel, een rode wijn of een donker biertje in de winter of neem een frisje, een wit wijntje of een cocktail in de zomer en maak je date tot een groot succes. Ook een hapje eten? Dan zijn er in Assen genoeg leuke restaurants te vinden waar je casual of juist heel chique kunt dineren. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply