Daten in Antwerpen

dating in antwerpenAntwerpen: een gezellige stad voor een unieke date

De meeste mensen die een date organiseren, spreken af in de eigen woonplaats of gaan naar de woonplaats van hun date om hem of haar beter te leren kennen. Natuurlijk is het prima om in de eigen woonplaats te daten of de woonplaats van jouw date te bezoeken, maar dan is het niet mogelijk om op neutraal terrein af te spreken. Vind je het prettiger om elkaar te leren kennen in een neutrale omgeving, dan kun je beter in een andere stad afspreken.

Je kunt in eigen land blijven bij het organiseren van een date, maar je kunt ook naar buurland België afreizen om een unieke date te organiseren. Ga je naar Antwerpen, dan hoef je niet ver te reizen om in een unieke en gezellige omgeving af te spreken. Wat je in Antwerpen kunt doen als je hier gaat daten, lees je in dit artikel.

Tip 1: organiseer een bierproeverij

Als je in België bent en een groot liefhebber bent van (speciaal)biertjes, moet je zeker de verschillende Belgische biertjes eens proeven. Ben je allebei groot liefhebber van bier, dan kun je samen een Belgische bierproeverij organiseren. Dit kun je doen door je in te schrijven bij een echte bierproeverij, maar je kunt ook gewoon ergens gaan zitten en hier zelf enkele biertjes bestellen. Achterhaal samen welke Belgische biertjes jullie favoriet zijn, maar klets ondertussen over van alles en nog wat om elkaar beter te leren kennen.

Singles in Antwerpen

Meetic biedt jou altijd een veilige en kwalitatieve omgeving waar je op je eigen gemak op zoek kan naar een leuke date in Belgie!

Tip 2: bezoek de dierentuin

In Antwerpen zijn niet alleen vele cafés met lekkere biertjes te vinden, maar vind je ook een dierentuin. Om naar de dierentuin in Antwerpen te gaan, hoef je alleen uit de trein te stappen en buiten het station direct naar links te lopen. Een voordeel van het bezoeken van een dierentuin, is dat je niet de hele tijd over jezelf hoeft te praten. Weet je even niets meer te zeggen, dan zeg je gewoon wat over de leuke dieren die je ziet. Een ontspannen date, die je ook nog eens kennis laat maken met veel exotische diersoorten die je in het dagelijks leven niet zo vaak ziet.

Tip 3: ontdek het gezellige en grote centrum van Antwerpen

Tot slot kun je er ook voor kiezen om samen het leuke centrum van de stad Antwerpen te ontdekken. Bezoek wat winkels, ga af en toe naar binnen in een gezellig café en maak een lange stadswandeling in een unieke en historische omgeving. Je leert elkaar kennen door samen over elkaar te praten, maar je kunt ook praten over de dingen die je in je omgeving ziet. Net zoals bij het bezoeken van de dierentuin het geval is, maakt dit een eerste date veel minder spannend. En wil je samen een hapje eten na een gezellige stadswandeling? Dan zijn er in Antwerpen meer dan genoeg leuke restaurants te vinden waar je lekker een hapje kunt eten. Bekijk de beste datingsites van dit moment.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply