Daten in Anderlecht

Dating in AnderlechtEen date in Anderlecht: drie tips

Anderlecht is een gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Vind je het leuk om een date te organiseren in een stad die jullie allebei niet kennen, dan kun je naar Anderlecht rijden om hier een geslaagde date te organiseren. Dit lijkt misschien ver weg, maar in feite ben je zo in de stad als je met de auto of met de trein reist. Tip: reis je met de trein, dan kun je een Belgisch biertje proeven en lekker wijn drinken bij het eten.

Op deze pagina lees je drie tips die je kunt gebruiken om jouw date in Anderlecht tot een groot succes te maken. Vind je het lastig om zelf een date te organiseren, dan kun je de tips op deze pagina gebruiken om jouw dag in Anderlecht te vullen.

Tip 1: een Belgisch biertje drinken op het terras

Als je in België bent, moet je eigenlijk wel een Belgisch biertje proeven. Neem plaats op een van de gezellige terrasjes in Anderlecht, bestel een lekker biertje en proef de bijzondere smaak van Belgische biertjes. Lekker? Dan kun je best een mini-bierproeverij organiseren en nog een biertje proeven. Drink alleen niet te veel op je (eerste) date, want dit laat geen goede indruk achter en kan de dag echt verpesten. Belgische biertjes zijn best sterk, dus drink er nooit meer dan twee.

Singles in Anderlecht

Meetic biedt jou altijd een veilige en kwalitatieve omgeving waar je op je eigen gemak op zoek kan naar een leuke date in Belgie!

Tip 2: een wandeling in de omgeving maken

Als jullie allebei nog nooit in Anderlecht zijn geweest, is het leuk om de omgeving te leren kennen in een ontspannen wandeling. Voordeel: je leert de omgeving kennen, maar je hebt ook altijd iets om over te praten. Weet je even niet meer wat je nu moet zeggen tegen je date, dan maak je gewoon een opmerking over de omgeving en zo komt het gesprek vanzelf weer op gang.

Tip 3: uit eten in Anderlecht

Eén ding is zeker en dat is dat Belgen zeker smaak hebben. Kies je een goed restaurantje uit in Anderlecht, dan weet je zeker dat je hier goed kunt eten. Het organiseren van een etentje is een goede manier om elkaar echt te leren kennen, al is het niet voor iedereen weggelegd. Wij raden je alleen aan om met elkaar uit eten te gaan als je elkaar al wat beter kent, niet als je totaal geen idee hebt wie je tegenover je krijgt. Vind je die persoon niet leuk of weet je niet goed waar je met hem of haar over moet praten, dan duurt een etentje namelijk best lang. Bekijk de beste datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply