Daten in Amsterdam: leuke tips

dating in amsterdamHeb jij binnenkort een date in Amsterdam op de planning staan, maar weet je niet zo goed wat je moet doen in deze grote stad? Dan geven wij je graag enkele tips voor een geslaagde date in onze hoofdstad.

Tip 1: een drankje drinken in de Ysbreeker

Wil je op jouw eerste date gewoon samen iets drinken om elkaar te leren kennen? Dan kun je de Ysbreeker in Amsterdam Oost bezoeken om elkaar te leren kennen. Op een zonnige dag zit je hier het beste, want dan schijnt de zon precies op het mooie terras van het restaurant. En wil je ook een hapje eten? Dan kun je luxe oesters bestellen, maar ook een lekkere hamburger eten.

Een andere aanrader in Amsterdam, is Café Gruter in Amsterdam Zuid. Dit lijkt op het eerste oog op een standaard bruin café, maar het gaat in feite om een modern, trendy en relaxed tentje waar je lekker ontspannen kunt zitten. Ga je naar de Jordaan, dan kun je café Thijssen bezoeken. Dit café heeft een mooie locatie en is lekker informeel voor een eerste date.

Singles in Amsterdam

Ontmoet de leukste singles uit Amsterdam, alleen met complete profielen. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Tevens kom je makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles.

Tip 2: de Heineken Experience

Vind je het leuker om een actieve date te organiseren in Amsterdam? Dan kun je deelnemen aan de Heineken Experience. Het is niet alleen gezellig, maar ook erg interessant en een leuke manier om elkaar op informele wijze te leren kennen.

Tip 3: een hapje eten in Amsterdam

In Amsterdam zijn meer dan genoeg leuke restaurants te vinden waar je lekker informeel een hapje kunt eten met je date. Enkele aanraders in Amsterdam zijn Rijsel Rotisserie, Indoor Food Market in de Hallen, Aan de Amstel en de Biertuin. Wil je een bijzonder etentje organiseren? Ga dan naar Dinner in the Dark, want hier kunnen jullie elkaar alleen voelen en horen. Gegarandeerd een bijzondere avond! Bekijk de beste datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply