Een date in Leeuwarden organiseren

dating in LeeuwardenDaten in Leeuwarden, waar het voor de een hartstikke spannend is, is het voor de ander een heerlijk uitje! Zeker tijdens een eerste date zal het behoorlijk spannend zijn om te daten in Leeuwarden. Wat moet je aandoen om direct indruk te kunnen maken? Hoe voorkom je dat er ongemakkelijke stiltes ontstaan tijdens de date? Naar welke plekken in Leeuwarden kun je het beste gaan? Hoe kun je een date zo leuk mogelijk afsluiten? Het zijn vragen die vrijwel iedere single heeft als hij of zij voor de eerste date staat. Voor iemand die al vaker een date met dezelfde single gehad heeft, zal het een stuk makkelijker zijn. In dit artikel hebben we de belangrijkste feiten en leukste plekken in Leeuwarden voor je op een rijtje gezet.

Interessante weetjes over Leeuwarden

Wanneer Leeuwarden je woonplaats is, zal je al veel over deze leuke stad weten. Mocht je hier niet wonen, dan kun je vooraf een aantal weetjes opzoeken. Dit is een makkelijke manier om het gesprek tijdens jullie date op gang te brengen. Daarbij zie je er vanzelfsprekend ook nog eens hartstikke intelligent uit als je al wat over de stad weet. Een van deze weetjes zou kunnen zijn dat Leeuwarden de hoofdstad van de provincie Friesland is, iets wat veel mensen al weten. Wist je echter ook dat Leeuwarden het knooppunt van het waternetwerk in Friesland is? Dit zie je onder meer terug aan de verschillende havens in de stad en het feit dat Leeuwarden deel uitmaakt van de Friese Elf Steden. Van deze elf steden is Leeuwarden overigens de grootste stad.

Water, water en nog meer water

Leeuwarden beschikt als knooppunt van het Friese waternetwerk over voldoende water. Dit biedt je de kans om tijdens een date een elektrisch bootje te huren, een kanotocht te maken of gewoon lekker te wandelen langs de havens in de Friese stad. Vaak is het huren van een boot niet duur, maar wel een unieke manier om kennis te maken met Leeuwarden. Daarbij is de kans erg klein dat een single man of vrouw je tijdens de date vroegtijdig verlaat. Zo kun je elkaar in alle rust beter leren kennen, voordat je de dag afsluit met een hapje en een drankje.

Singles in Leeuwarden

Op lexa.nl vind je duizenden singles in Leeuwarden. Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles, het kan allemaal met de mobiele site en apps. Schrijf je gratis in!

Toren van Leeuwarden

Iedereen kent de Toren van Pisa, maar ken je de Toren van Leeuwarden al? Van april tot oktober is het in Leeuwarden mogelijk om de Toren van Leeuwarden, beter bekend als de Oldehove, te beklimmen. Zo heb je voor even de kans om je in Italië te wanen, zonder dat je hier een paar uur voor hoeft te vliegen. Bij de Toren van Leeuwarden is het mogelijk om omhoog te lopen, maar kun je ook kiezen voor een trip per lift. Zorg er wel voor dat jullie geen hoogtevrees hebben. Het is raadzaam om van tevoren alvast te kijken of de Toren van Leeuwarden open is.

Maak er een originele date van!

Je eerste date is het moment om indruk te maken op een single man of vrouw. Zorg ervoor dat je hier een originele dag van maakt, waarbij je de ander op een leuke manier verrast met complimentjes, leuke activiteiten en wellicht een hapje en een drankje om de dag af te sluiten. In het centrum van Leeuwarden vind je tal van verschillende terrasjes, waar je zeker in de zomer heerlijk kunt dineren.

Tip: combineer het daten in Leeuwarden met een uitstapje naar Drachten. Deze stad ligt ook in Friesland en heeft net als Leeuwarden een erg gezellig centrum. Een fijne plek om een kop koffie te combineren met een lekker stuk appeltaart. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply