Alleenstaande-vaders

Alleenstaande-vaders is een datingsite die speciaal opgericht is voor alleenstaande ouders die op zoek zijn naar liefde. In tegenstelling tot veel andere datingsites, is Alleenstaande-vaders een serieuze datingsite voor singles die echt een leuke partner willen ontmoeten. Ben jij ook op zoek naar de ideale partner en ben je een alleenstaande ouder? Dan is Alleenstaande-vaders wellicht wel de geschikte datingsite voor jou om jouw ideale partner te zoeken.

De betrouwbaarheid van Alleenstaande-vaders

Alleenstaande-vaders is een betrouwbare datingsite en dit merk je aan diverse zaken:

  • Gegevens die via de website van Alleenstaande-vaders worden verstuurd, worden altijd via een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.
  • Alleenstaande-vaders heeft twee keurmerken. Eén keurmerk garandeert dat alle profielen op de datingsite handmatig gecontroleerd worden, terwijl het andere keurmerk je garandeert dat je in een veilige online dating omgeving terecht bent gekomen bij Alleenstaande-vaders.
  • Alleenstaande-vaders geeft je graag tips voor veilig, leuk en effectief online daten.
  • Alleenstaande-vaders checkt alle profielen van nieuwe leden en verwijdert verdachte profielen meteen van de datingsite.
  • Je kunt verdachte profielen doorgeven aan de redactie van de datingsite, zodat zij dit profiel kunnen onderzoeken.

Zoals je ziet, is Alleenstaande-vaders een veilige en discrete datingsite van hoog niveau.

Inschrijven bij Alleenstaande-vaders

Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven bij Alleenstaande-vaders als je lid wil worden van deze datingsite. Je gaat naar de homepage van de datingsite, je zoekt het inschrijfformulier van de datingsite (rechterkant homepage) en je vult de gegevens in die in dit formulier gevraagd worden. Heb je dit gedaan, dan hoef je alleen nog maar op de blauwe knop met de tekst ‘Nu gratis inschrijven’ te klikken. Je krijgt nu een e-mail met een activatielink die je gebruikt om jouw profiel te activeren, zodat je meteen kunt beginnen met online daten.

De kosten van Alleenstaande-vaders

Ben je gratis lid van Alleenstaande-vaders, dan kun je helaas niet zo veel doen met deze datingsite. Om alle functies van Alleenstaande-vaders te gebruiken, heb je namelijk een full membership nodig en deze dien je zelf aan te schaffen. Voor het full membership van de datingsite betaal je 24,94 per maand, 38,85 euro voor drie maanden, 59,70 euro voor zes maanden of 83,40 euro voor 12 maanden. Je kunt betalen met iDeal, maar ook met PayPal of met je creditcard.

De mobiele app van Alleenstaande-vaders

Alleenstaande-vaders heeft helaas nog geen mobiele app ontwikkeld om mobiel daten nog gemakkelijker te maken. Wel is de website bereikbaar op mobiele apparaten, namelijk door gebruik te maken van de browser op je telefoon of tablet en naar de website van de datingsite te surfen.

Acties en kortingen

Alleenstaande-vaders.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Alleenstaande-vaders

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten van Alleenstaande-vaders, bijvoorbeeld omdat je jouw ideale partner al gevonden hebt of omdat je de datingsite toch niet zo goed vindt? Dan kun je je gemakkelijk uitschrijven bij de datingsite. Je logt je eerst in, om vervolgens naar ‘Instellingen’ te gaan (menubalk, naast de home knop). Er wordt nu een nieuwe pagina geopend, met een menu aan de linkerzijde van de pagina. In dit menu vind je de optie ‘Uitschrijven’ die je aanklikt om jouw profiel te verwijderen.

Je geeft aan waarom je jouw profiel niet meer wil verwijderen en je bevestigt je keuze van het verwijderen van jouw profiel om je account offline te halen. Je kunt geen berichten meer ontvangen, je kunt niet meer inloggen en als je toch weer wil daten, heb je een nieuw profiel nodig.

Wil je in de toekomst misschien nog wel daten en wil je dan niet een geheel nieuw profiel aanmaken, dan kun je jouw profiel ook tijdelijk deactiveren. In dit geval wordt jouw profiel tijdelijk op non-actief gezet, maar kun je wel weer gemakkelijk beginnen met daten door je account weer te activeren. Je kunt je profiel op non-actief zetten door onder de optie van het verwijderen van jouw profiel, op deze optie te klikken.

 

7.5 Total Score
Alleenstaande-vaders Review

Alleenstaande-vaders checkt alle profielen van nieuwe leden en verwijdert verdachte profielen meteen van de datingsite.

Popularieit
8.5
Gebruikersgemak
8
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7
Kosten
7.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply