Alleenstaande-papas

Alleenstaande-papas.nl is een online dating platform voor alleenstaande vaders en moeders. De naam van de datingsite geeft misschien de indruk dat de datingsite zich alleen op alleenstaande vaders richt, maar dit is niet het geval. Als vrouw kun je de datingsite ook gebruiken om in contact te komen met leuke singles, en wel met leuke singles die alleenstaande vader zijn. Wil je meer te weten komen over deze datingsite, zodat je kunt beslissen of deze datingsite bij jou past? Lees dan meer over Alleenstaande-papas.nl in deze review.

De betrouwbaarheid van Alleenstaande-papas.nl

Alleenstaande-papas.nl is onderdeel van het bedrijf Safe Dating Networks. Dit is een groot bedrijf op de markt van online dating, die maar liefst honderd verschillende datingsites exploiteert. Word je lid van Alleenstaande-papas.nl, dan weet je in ieder geval zeker dat je lid wordt van een datingsite met een betrouwbaar en ervaren bedrijf achter zich. Alleenstaande-papas.nl heeft misschien geen keurmerken en dit is jammer, maar wij kunnen je garanderen dat het om een betrouwbare datingsite gaat.

Een pluspunt van Alleenstaande-papas.nl, is dat de datingsite jouw persoonlijke gegevens altijd veilig en discreet opslaat. Dit komt omdat Safe Dating Networks, en dus ook Alleenstaande-papas.nl, aangesloten is bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Dit betekent dat je als lid zeker weet dat jouw gegevens veilig opgeslagen worden, alleen zichtbaar zijn voor leden en niet aan andere mensen of bedrijven gegeven worden. En omdat alle eventuele betalingen aan Alleenstaande-papas.nl via een beveiligde SSL-verbinding verlopen, hoef je je geen zorgen te maken dat jouw betaalgegevens openbaar worden gemaakt of gestolen kunnen worden.

Net zoals veel andere datingsites, heeft ook Alleenstaande-papas.nl te maken met fake leden. Om zo veel mogelijk neppe profielen te kunnen weren, controleren de medewerkers van Alleenstaande-papas.nl alle profielen die nieuw worden aangemaakt op de datingsite. En zet je een nieuwe foto op je bestaande profiel? Dan wordt ook deze gecontroleerd door de medewerkers van de datingsite. Ze kunnen er niet alle fake leden mee weren, maar het is wel een goede manier om zo veel mogelijk fake leden tegen te houden.

Inschrijven bij Alleenstaande-papas.nl

Wil je lid worden van Alleenstaande-papas.nl, dan kun je je snel en gemakkelijk inschrijven bij deze datingsite. Je kunt je aanmelden bij Alleenstaande-papas.nl door je Facebookaccount met de datingsite te koppelen, maar je kunt er ook voor kiezen om alle gegevens van het inschrijfproces handmatig in te vullen. Heb je alle gegevens ingevuld (door middel van Facebook of door alles zelf in te vullen), dan krijg je een e-mailbericht met je inloggegevens voor de datingsite. Met deze inloggegevens kun je inloggen om meteen te beginnen met online daten.

De kosten van Alleenstaande-papas.nl

Wie alle functies van Alleenstaande-papas.nl wil gebruiken, heeft VIP toegang nodig voor de datingsite. Je kunt zelf kiezen hoe lang je VIP toegang af wil nemen, wat betekent dat je de kosten van dit abonnement voor een groot deel zelf in de hand hebt. Je kunt bijvoorbeeld VIP toegang nemen voor 14 dagen ( 15,99 euro), maar je kunt ook 30 dagen VIP toegang nemen (27,99 euro) of voor 90 dagen VIP toegang kopen (59,99 euro). Je betaalt je VIP toegang door middel van credits, die je bij Alleenstaande-papas.nl kunt kopen. Hoe meer credits je koopt, hoe langer je VIP lid kunt zijn.

De mobiele app van Alleenstaande-papas.nl

Sinds korte tijd heeft Alleenstaande-papas.nl ook een mobiele applicatie voor mobiel daten. Je kunt de app downloaden in de App Store van Apple, maar ook in de Google Play Store met mobiele applicaties voor Android. Heb je geen smartphone met iOS of Android, dan kun je alsnog mobiel daten door de mobiele website van de datingsite te bezoeken met de browser van jouw smartphone of tablet.

Acties en kortingen

Alleenstaande-papas.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Alleenstaande-papas.nl

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten van Alleenstaande-papas.nl, dan kun je je uitschrijven bij deze datingsite. Dit doe je door je in te loggen, naar ‘Instellingen’ te gaan (linkerzijde homepage) en op ‘Mijn account’ te klikken. Nu klik je op ‘Uitschrijven’, geef je aan dat je jouw keuze wil bevestigen en wordt jouw account meteen verwijderd. Had je op het moment van het verwijderen van jouw account nog VIP toegang, dan kun je hier uiteraard geen gebruik meer van maken. Openstaande dagen van jouw VIP toegang en credits die je nog op jouw profiel had staan, worden verwijderd en hier krijg je geen geld voor terug.

 

8.5 Total Score
Alleenstaande papa's Review

Een pluspunt van Alleenstaande-papas.nl, is dat de datingsite jouw persoonlijke gegevens altijd veilig en discreet opslaat.

Populariteit
8.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
8
Klantenservice
8
Kosten
8
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply