Singlesplace

Singlesplace.nl is een gratis datingsite die je kunt gebruiken om in contact te komen met leuke singles uit het land door met hen te chatten, te webcammen of privéberichten te sturen. In het ledenbestand vind je meer dan 25.000 active singles uit Nederland en België, uiteraard allemaal van 18 jaar of ouder. Wil je meer weten over deze gratis datingsite, zodat je gemakkelijk kunt bepalen of dit online datingplatform bij jou past? Lees dan meer over Singlesplace.nl in deze review.

De betrouwbaarheid van Singlesplace.nl

Hoewel Singlesplace.nl een gratis datingsite is die niets verdient aan zijn leden, wil dit niet zeggen dat de datingsite onzorgvuldig met jouw gegevens omgaat of zomaar wat doet. Zo geeft de datingsite zelf aan dat alle gegevens van leden veilig worden opgeslagen in een beveiligde database, dat alle gegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers van de datingsite en dat jouw gegevens nooit doorverkocht kunnen worden aan andere partijen. Als lid van Singlesplace.nl weet je dus zeker dat jouw gegevens alleen gebruikt worden voor het online daten en niet voor andere doeleinden, wat de datingsite erg betrouwbaar maakt.

Wat Singlesplace.nl verder erg goed doet, is dat de datingsite alle profielen van nieuwe leden controleert. Niet alleen op echtheid, maar ook op ongepaste content of andere zaken die de datingsite niet wil zien in het profiel van een lid. Op deze manier worden niet alleen fake leden geweerd, maar worden er bovendien enkel mensen toegelaten op de datingsite waar jij als single ook daadwerkelijk mee in contact wil komen. Geen ongepaste profielen, profielen van oplichters of profielen van onaardige, discriminerende of vervelende mensen dus.

Verder heeft Singlesplace.nl verschillende keurmerken, die de betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit van de datingsite bevestigen. Het gaat om een SSL beveiliging en een keurmerk van MKBok, die beide de betrouwbaarheid van de datingsite bevestigen.

Inschrijven bij Singlesplace.nl

Om lid te worden van Singlesplace.nl en in contact te komen met andere leden van de datingsite, vul je het inschrijfformulier van de datingsite in. Hierbij moet je enkele persoonlijke gegevens invullen zoals gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. Klik daarna op “Maak gratis profiel aan”. Hierna dien je je inschrijving te bevestigen en je profiel aan te vullen. Zorg ervoor dat je bij het maken van je profiel de open tekstvelden serieus invult. Seksuele, lege en/of suggestieve profielen met nietszeggende teksten en/of termen als ‘dat komt nog’, ‘volgt later’ of ‘vraag me maar’ etc. zullen direct worden teruggestuurd. Alle profielen worden gecontroleerd door onze medewerkers. Na de inschrijving ontvang je de volgende mail:

Welkomstmail Singlesplace.nl

” Gefeliciteerd met het maken van een profiel! Je hebt nu een GRATIS lidmaatschap en kunt direct rond kijken op de site. Uiteraard zal je profiel nog beoordeeld worden en wanneer dit is gebeurd, dan kan je alle functies gebruiken.

VERZOEK:

SinglesPlace.nl is een volledig gratis dienst en dit willen we natuurlijk ook zo houden. Wij halen een klein gedeelte van onze onkosten uit het vertonen van advertenties. Bekijk ook eens onze adverteerders: zo steun je SinglesPlace.nl zonder dat het je wat kost en kunnen wij onze diensten blijven doorontwikkelen.

TIP:

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Heb je nog geen foto geplaatst? Dat is heel erg aan te raden. Je kans op succes stijgt namelijk met wel 400 procent! Wist je trouwens ook al dat je nu ongelimiteerd foto’s kunt plaatsen op je profiel?

Wees niet bang om contact te maken met andere leden, deze zijn hier immers ook voor het vinden van leuke contacten. Neem zelf het initiatief en wacht niet af.

Doorvertellen: Jij hebt ons nu gevonden, breng ons ook onder de aandacht van jouw single kennissen en vrienden. Deel je profiel of vertel het gewoon door en geef ook anderen de kans om gratis gebruik maken van SinglesPlace.nl.

Wij wensen je heel veel succes en plezier bij het vinden van leuk contact of je ideale date. “

De kosten van Singlesplace.nl

Je kunt Singlesplace.nl helemaal gebruiken om in contact te komen met andere singles. Dit is niet alleen nu het geval, maar zal volgens de datingsite ook altijd zo blijven. De datingsite moet natuurlijk wel gefinancierd worden om te blijven bestaan, maar hier gebruikt de website advertenties voor. Op Singlesplace.nl zie je dus wel advertenties staan, maar deze reclames zorgen ervoor dat jij de datingsite helemaal gratis kunt gebruiken en kunt blijven gebruiken.

De mobiele app van Singlesplace.nl

Singlesplace.nl heeft (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld om mobiel daten gemakkelijker te maken, maar de website van de datingsite is wel geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Dit betekent dat mobiel daten alsnog mogelijk is, maar dan gewoon met de browser op je smartphone of tablet.

Acties en kortingen

Singlesplace.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Singlesplace.nl

Wil je niet meer online daten, dan kun je je uiteraard gewoon uitschrijven bij Singlesplace.nl. Dit doe je door je in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Klik op:  Mijn profiel >> Instellingen >> account verwijderen >> wachtwoord invoeren  >> reden uitschrijven opgeven >> account verwijderen.

Heb je dit gedaan, dan worden jouw gegevens uit de database van de datingsite gehaald en wordt jouw profiel ook niet meer op de website getoond. Wil je toch weer beginnen met online daten, dan moet je een nieuw profiel aanmaken.

7.5 Total Score
Singlesplace Review

Je kunt Singlesplace.nl helemaal gratis gebruiken om in contact te komen met andere singles.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7.5
Kosten
7.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply