Relatieklik

Relatieklik.nl is een unieke datingsite die je vanaf de leeftijd van 18 jaar kunt gebruiken om in contact te komen met jouw ideale partner Wat de datingsite Relatieklik zo uniek maakt, is het feit dat deze datingsite is opgezet in samenwerking met een psycholoog en nog altijd met deze expert samenwerkt. Maak je een account aan bij Relatieklik.nl, dan moet je bijvoorbeeld altijd een persoonlijkheidstest, relatietest en vragenlijst over je dagelijkse gewoonten invullen. Hierna geeft de psycholoog van de datingsite advies over mogelijke partners voor jou, die met het unieke matchingsysteem van de datingsite gezocht worden. Door dit systeem kom je niet in contact met mensen die toch niet bij je passen, maar kom je enkel in contact met potentiële perfecte partners voor jou.

Wil je meer weten over de datingsite Relatieklik.nl? Lees dan meer over deze datingsite in deze uitgebreide review en je komt er meteen achter of deze datingsite bij jou past.

De betrouwbaarheid van Relatieklik.nl

Relatieklik.nl vindt het niet alleen belangrijk dat de online dating omgeving van de website prettig en gebruiksvriendelijk is, maar hecht ook veel waarde aan de privacy en anonimiteit van leden van de datingsite. Daarom geeft de datingsite alle leden van Relatieklik.nl de volgende garanties:

 • Buitenstaanders hebben geen toegang tot de persoonlijke gegevens die je aan Relatieklik.nl toevertrouwt.
 • Jouw persoonlijke gegevens worden niet uitgewisseld met of verkocht aan andere bedrijven zonder dat je hier nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven.
 • Partners van Relatieklik.nl kunnen je commerciële e-mails sturen, maar wel alleen met jouw goedkeuring. Wil je geen reclame ontvangen, dan kun je dit altijd weigeren.
 • Heb je contact met andere leden van de datingsite, dan verloopt dit contact altijd via het mail- en chatsysteem van Relatieklik.nl om volledig anoniem te blijven.
 • De gegevens die in de database van Relatieklik.nl staan, worden altijd anoniem behandeld en enkel voor het online dating proces.
 • Je bepaalt zelf hoe groot het publiek is dat jouw profiel mag zien. Je kunt bijvoorbeeld zelf kiezen of jouw foto’s openbaar getoond mogen worden, of slechts zichtbaar zijn voor een kleiner publiek.

Het enige minpuntje van Relatieklik.nl, is dat jouw gegevens direct na het inschrijven altijd aan een directe partner van Relatieklik.nl worden gegeven. Van deze partner krijg je een tot twee mails per maand en dit kun je helaas niet tegenhouden.

Tot slot heeft Relatieklik.nl een zogeheten virtuele grensbewaking ingesteld om de online dating omgeving van de datingsite zo prettig en goed mogelijk in te steken. Deze grensbewaking weert niet alleen hackers, maar ook fake profielen en mensen die op bepaalde wijze misbruik willen maken van de datingsite of de leden van de datingsite. Komt een slecht profiel toch door de virtuele bewaking heen, dan kan Relatieklik.nl de persoon achter dit profiel altijd aanspreken en eventueel het profiel verwijderen. Daar komt nog bij dat de datingsite altijd het IP-adres van leden opslaat, zodat dit IP-adres altijd gebruikt kan worden om leden op te sporen die misbruik maken van de datingsite.

Inschrijven bij Relatieklik.nl

Om je in te schrijven bij Relatieklik.nl, hoef je enkel onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: ga naar de homepage van Relatieklik.nl en klik hier op de button met de tekst ‘Aanmelden’.

Stap 2: vul het inschrijfformulier dat nu geopend wordt, helemaal en helemaal naar waarheid in. In het inschrijfformulier wordt ook getoond welke gegevens enkel gebruikt worden door Relatieklik.nl en welke gegevens ook zichtbaar zijn voor andere leden.

Stap 3: geef aan dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden van de datingsite en klik op ‘Opslaan’.

Heb je deze drie stappen doorlopen, dan wordt er meteen een persoonlijk profiel aangemaakt door Relatieklik.nl. Nu ben je nog niet klaar, want dit profiel moet je nog verder invullen om wat meer over jezelf te vertellen. Hoe meer je invult, hoe duidelijker het beeld wordt dat andere singles van jou krijgen en hoe meer kans je hebt om de ideale partner te vinden via Relatieklik.nl.

De kosten van Relatieklik.nl

De datingsite Relatieklik.nl is op twee manieren te gebruiken:

 1. Met een gratis profiel. Kies je voor gratis dating bij Relatieklik.nl, dan kun je gebruik maken van alle opties van de datingsite. De enige beperking van het gratis profiel, is dat je een tot twee keer per maand een e-mail krijgt van een partner van Relatieklik.nl en dat je advertenties ziet op de datingsite zelf.
 2. Met het premium lidmaatschap. Het premium lidmaatschap van Relatieklik.nl kost 5 euro per maand en als je voor dit lidmaatschap kiest, ben je verlost van alle reclame van de datingsite. Ook word je bovenaan in de zoeklijsten geplaatst en kun je een gratis oproep plaatsen. Stel je een vraag, dan wordt jouw vraag altijd eerst beantwoord dan de vragen van gratis leden.

Verder is het ook mogelijk om jouw profiel naar boven te plaatsen in de zoekresultaten, zodat je meer ‘exposure’ hebt op de datingsite. Voor 1,10 euro sta je een dag bovenaan in de zoekresultaten, zodat jouw profiel vaker gezien wordt en je meer kans hebt jouw ideale partner via de datingsite te ontmoeten.

De mobiele app van Relatieklik.nl

Op dit moment heeft Relatieklik.nl helaas (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld voor smartphones en tablets. Wel is de datingsite helemaal geoptimaliseerd voor deze mobiele apparaten, waardoor mobiel daten op de smartphone en/of tablet alsnog mogelijk is.

Acties en kortingen

Relatieklik.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Relatieklik.nl

Wil je geen gebruik meer maken van Relatieklik.nl, dan kun je je uitschrijven bij deze datingsite. Je schrijft je uit bij de datingsite door de volgende stappen te volgen:

 1. Log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Ga naar ‘Mijn instellingen’.
 3. Scrol naar beneden en klik op de onderste link op de pagina. Jouw profiel wordt nu meteen verwijderd uit de database van Relatieklik.nl en jouw pagina is niet meer zichtbaar en bereikbaar voor andere leden.

Wil je alleen tijdelijk geen gebruik maken van Relatieklik.nl, bijvoorbeeld omdat je even genoeg hebt van online dating? Dan kun je jouw profiel ook tijdelijk deactiveren, om het account later eventueel weer te activeren. Om je profiel bij Relatieklik.nl te deactiveren, volg je de volgende stappen:

 1. Log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Ga naar ‘Mijn instellingen’.
 3. Kies voor de optie om jouw profiel tijdelijk te deactiveren.

Heb je dit gedaan, dan wordt jouw profiel pas weer geactiveerd als je je opnieuw inlogt bij Relatieklik.nl. Wil je in de toekomst weer gaan daten en wil je hierbij graag hetzelfde profiel gebruiken, dan kun je jouw profiel beter deactiveren dan verwijderen. Wil je jouw gedeactiveerde profiel alsnog verwijderen, dan is dit nog altijd mogelijk.

6 Total Score
Relateklik Review

Met een gratis profiel. Kies je voor gratis dating bij Relatieklik.nl, dan kun je gebruik maken van alle opties van de datingsite

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply