Relatiefront

Relatiefront.nl is een gratis datingsite die je als man of vrouw kunt gebruiken om leuke singles te leren kennen. De datingsite heeft een zeer divers ledenbestand, bestaande uit onder andere 50-plussers, 60-plussers, 65-plussers, jongeren, studenten, alleenstaande vaders, alleenstaande moeders, hoogopgeleiden en ga zo maar verder. Iedereen kan lid worden van de datingsite, als je maar 18 jaar of ouder bent. Meer weten over Relatiefront.nl? Lees dan meer over deze gratis datingsite in deze uitgebreide review.

De betrouwbaarheid van Relatiefront.nl

Een goede manier om de betrouwbaarheid van een datingsite te beoordelen, is door te kijken naar de manier waarop de website de privacy van leden beschermt. Kijken we naar het privacy beleid van Relatiefront.nl, dan zien we dat deze datingsite zeker maatregelen neemt om de privacy van leden te beschermen. Zo worden de gegevens van leden zo goed mogelijk beveiligd, maakt men gebruikt van een anoniem mailsysteem om singles met elkaar in contact te brengen en zijn de gegevens die je bij het aanmelden opgeeft aan Relatiefront.nl nooit zichtbaar voor derden. Kortom: jouw gegevens worden alleen gebruikt voor jouw zoektocht naar liefde en wel op de meest veilige en betrouwbare manier.

Om mensen te weren die misbruik maken van de datingsite, slaat Relatiefront.nl de IP-adressen van alle leden op. Wordt er geklaagd over een lid of ziet de redactie van de datingsite zelf dat iemand misbruik maakt van Relatiefront.nl, dan kan deze persoon aan de hand van het IP-adres opgespoord worden en vervolgens geweerd worden van de datingsite.

Tot slot zijn profielen alleen zichtbaar voor andere leden, wat betekent dat niet-leden jouw profiel nooit kunnen zien en kunnen bekijken. Dit is zeker prettig, want de meeste mensen willen niet aan de grote klok hangen dat ze online aan het daten zijn.

Inschrijven bij Relatiefront.nl

Om lid te worden van Relatiefront.nl, moet je het inschrijfformulier op de homepage van de datingsite invullen. Dit betekent dat je enkele gegevens moet achterlaten, die Relatiefront.nl uiteraard zorgvuldig behandelt. Heb je alle gegevens ingevuld, dan vul je een zogeheten CAPTCHA in. Dit moet je doen om te laten zien dat je geen computer, virus of automatische bot bent, want fake profielen van computers wil de datingsite uiteraard weren. Heb je de CAPTCHA ingevuld, dan klik je op ‘Aanmelden’ en kun je meteen aan de slag met de datingsite.

De kosten van Relatiefront.nl

Relatiefront.nl is helemaal gratis te gebruiken. Voor enkele functies van de datingsite betaal je credits, maar deze functies heb je niet per se nodig om online te kunnen daten via de datingsite. Overigens hoef je deze credits niet zelf te kopen, maar kun je de credits van de datingsite gewoon verdienen door dagelijks in te logen bij Relatiefront.nl. Hoe vaker je dagelijks inlogt, hoe meer credits je hebt en hoe meer betaalde functies van de datingsite je kunt gebruiken.

De mobiele app van Relatiefront.nl

Relatiefront.nl heeft geen mobiele applicatie ontwikkeld, maar is wel bereikbaar met een mobiele website. Wil je daten met jouw smartphone en/of tablet, dan is dit bij deze datingsite gewoon mogelijk door de mobiele website te bezoeken.

Acties en kortingen

Relatiefront.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Relatiefront.nl

Om je uit te schrijven bij Relatiefront.nl, volg je de volgende stappen:

  1. Log je in bij Relatiefront.nl.
  2. Ga naar jouw profiel.
  3. Geef aan dat je jouw profiel wil verwijderen door deze functie aan te klikken. Heb je dit gedaan, dan zijn jouw gegevens meteen uit de database van de datingsite verwijderd en staat jouw profiel niet meer online.

Je kunt het verwijderen van je profiel niet ongedaan maken. Wil je toch weer starten met daten, dan heb je een nieuw profiel nodig.

6 Total Score
Relatiefront Review

Relatiefront.nl is helemaal gratis te gebruiken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
5
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply