Quick2date

Quick2date.nl is een datingsite die net iets anders is dan andere datingsites. Zo is deze datingsite geheel gericht op het daten door middel van foto’s en fotoalbums, simpelweg omdat de oprichters van de datingsite van mening zijn dat beelden veel meer zeggen dan woorden. Als lid van de datingsite hoef je in ieder geval geen lange omschrijvingen van jezelf te geven, want je plaatst enkel een foto of enkele foto’s en je kunt al gebruik maken van de datingsite om mensen te leren kennen.

De betrouwbaarheid van Quick2date.nl

Quick2date.nl hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van leden en dit merk je zeker als je de datingsite gebruikt. De enige persoonlijke gegevens die op de datingsite worden gedeeld met andere leden, zijn gegevens als nicknames, leeftijden en kleine persoonlijke teksten. Andere persoonlijke gegevens die je aan de datingsite geeft bij het aanmaken van een account, zijn enkel zichtbaar voor de medewerkers van de datingsite. En omdat de datingsite aangesloten is bij het College Bescherming Persoonsgegevens, weet je zeker dat jouw gegevens niet zomaar openbaar gemaakt worden.

Om jouw gegevens te beschermen tegen hackers en andere internetcriminelen, worden jouw gegevens altijd verstuurd via een beveiligde verbinding. Zo komen de gegevens niet zomaar in de database van Quick2date.nl terecht, maar gebeurt dit altijd helemaal veilig.

Tot slot beschermt Quick2date.nl leden van de datingsite door fake profielen van de website te verwijderen. Dagelijks worden profielgegevens van tientallen tot honderden leden gecontroleerd, zodat verdachte profielen snel en gemakkelijk gevonden worden. Is een profiel inderdaad nep, dan wordt dit profiel meteen offline gehaald. Je kunt zelfs een kopie van je ID sturen om geverifieerd lid te worden, wat betekent dat andere leden zeker weten dat je echt bent. Dit is niet verplicht, maar je kunt het wel doen om jouw slagingskans op de datingsite te verhogen.

Inschrijven bij Quick2date.nl

Om je in te schrijven bij Quick2date.nl, moet je enkele stappen volgen. Zo ga je eerst naar de homepage van de datingsite, om hier het inschrijfformulier volledig in te vullen. Heb je alles (naar waarheid!) ingevuld, dan krijg je een bevestigingsmail van de datingsite met een activatielink in het bericht. Je klikt op deze link en jouw profiel wordt geactiveerd. Nu word je meteen doorgestuurd naar Quick2date.nl, zodat je jouw profiel met een korte tekst en enkele foto’s kunt gaan vullen en meteen kunt beginnen met online daten.

De kosten van Quick2date.nl

Je wordt altijd eerst gratis lid van Quick2date.nl, maar je kunt ook betaald lid worden van de datingsite. Dit is niet verplicht, maar dan heb je wel meer functionaliteiten die je kunt gebruiken bij het online daten. Om full member te worden bij Quick2date.nl, betaal je 10 euro per maand. De datingsite is dus niet geheel gratis te gebruiken, maar veel functies van de website gebruik je wel gewoon kosteloos.

De mobiele app van Quick2date.nl

Quick2date.nl heeft (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld en de website van de datingsite is ook niet geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Wil je daten met je smartphone of tablet, dan kan dit dus wat lastig zijn. Het is wel mogelijk, maar je zal veel moeten in- en uitzoomen en niet alle functies van de datingsite zullen even goed werken op jouw kleinere scherm.

Acties en kortingen

Quik2date.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Quick2date.nl

Om je uit te schrijven bij Quick2date.nl, stuur je de klantenservice van de datingsite een e-mail met jouw nickname met als opmerking dat je jouw account graag wil verwijderen. Na het verwerken van jouw mail, wordt je profiel (inclusief korte omschrijving en foto’s) meteen verwijderd. Verwijder je jouw profiel niet, dan blijf je te benaderen voor leden en blijven jouw foto’s online staan. Overigens kun je er niet alleen voor kiezen om je profiel helemaal te verwijderen, maar kun je jouw account ook tijdelijk verbergen. Omdat het abonnement niet automatisch verlengd wordt na een maand, kun je jouw abonnement gewoon af laten lopen en een nieuw abonnement afsluiten als je weer wil gaan daten.

6 Total Score
Quik2date Review

Je wordt altijd eerst gratis lid van Quick2date.nl, maar je kunt ook betaald lid worden van de datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5
Klantenservice
6.5
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply