Nr1gratisdating

Nr1gratisdating.nl is een gratis datingsite voor singles in Nederland en België. Je kunt de datingsite gebruiken om je ideale partner te vinden, maar ook als je gewoon wil daten met leuke vrijgezellen of als je nieuwe vriendschappen wil sluiten. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Nr1gratisdating.nl in deze review.

De betrouwbaarheid van Nr1gratisdating.nl

Om de betrouwbaarheid en veiligheid van datingsites te beoordelen, kijken we onder andere naar de manier waarop gegevens van leden worden opgeslagen en beschermd. Schrijf je je in bij Nr1gratisdating.nl, dan worden jouw gegevens altijd opgeslagen in een beveiligde database. Deze database is enkel toegankelijk voor medewerkers van de datingsite en niet voor andere leden, hackers of internetcriminelen. Ook worden de gegevens nooit aan derden verstrekt, wat betekent dat je je niet druk hoeft te maken dat jouw persoonlijke gegevens op straat komen te liggen. Tot slot verloopt al het internetverkeer van de datingsite via een beveiligde verbinding, waardoor jouw gegevens ook nooit gestolen kunnen worden tijdens het versturen van de informatie.

Een ander onderdeel om de betrouwbaarheid van een datingsite op te beoordelen, is de manier waarop de datingsite jouw profiel toont aan niet-leden. Op de homepage van Nr1gratisdating.nl zie je enkele verkorte profielen, maar je kunt alleen op deze profielen klikken als je lid bent van de datingsite. Ben je geen lid, dan zie je helemaal niets naast deze kleine foto’s met een korte omschrijving. Een goede bescherming van jouw anonimiteit dus.

Tot slot doet Nr1gratisdating.nl er alles aan om fake leden van de datingsite te weren of meteen te verwijderen, mochten ze toch lid geworden zijn van de datingsite. Dit doet Nr1gratisdating.nl door alle profielen van nieuwe leden te controleren, verdachte profielen nog eens goed te controleren en fake profielen meteen te verwijderen. Alles wordt handmatig gecontroleerd en dit betekent dat een groot deel van de fake profielen zeker meteen uit het totaalaanbod gefilterd wordt. Komt er toch een profiel doorheen, dan kun je dit als lid melden aan de redactie van Nr1gratisdating.nl.

Inschrijven bij Nr1gratisdating.nl

Om lid te worden van Nr1gratisdating.nl, vul je het inschrijfformulier van de datingsite in op de homepage van Nr1gratisdating.nl. Je kiest een gebruikersnaam en wachtwoord, je geeft aan wat je e-mailadres in, je vult je geboortedatum, geslacht, woonplaats, seksuele geaardheid in en je geeft aan waar je naar op zoek bent (een man, een vrouw of beide geslachten). Heb je alle informatie ingevuld, dan krijg je op het door jou doorgegeven e-mailadres een bevestigingsmail van Nr1gratisdating.nl. Je klikt op de link in deze mail en jouw profiel wordt meteen geactiveerd, waarna je meteen aan de slag kunt met online daten.

De kosten van Nr1gratisdating.nl

Nr1gratisdating.nl is helemaal gratis te gebruiken, dus je hoeft nooit kosten te betalen om gebruik te maken van de functies van deze datingsite.

De mobiele app van Nr1gratisdating.nl

Nr1gratisdating.nl heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld om mobiel daten nog gemakkelijker te maken. Wel is de datingsite bereikbaar door de browser op jouw mobiele telefoon of tablet te gebruiken, waarna je meteen op de mobiele website van Nr1gratisdating.nl terecht komt. Deze website is helemaal aangepast op het kleinere scherm waar je gebruik van maakt om Nr1gratisdating.nl te bezoeken, waardoor de datingsite ook te gebruiken is voor mensen die mobiel willen daten met hun smartphone en/of tablet.

Acties en kortingen

Nr1gratisdating.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Nr1gratisdating.nl

Wil je geen gebruik meer maken van de datingsite Nr1gratisdating.nl? Dan kun je jouw profiel gemakkelijk en snel verwijderen van de datingsite. Om je uit te schrijven bij Nr1gratisdating.nl, volg je de volgende stappen:

  1. Log je in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Ga je naar je profiel.
  3. Geef aan dat je jouw profiel wil verwijderen door voor deze optie te kiezen op de profielpagina.
  4. Open de inbox van het e-mailadres dat jij aan Nr1gratisdating.nl hebt doorgegeven, want hier zit een mailtje in met enkele stappen die je moet volgen om jouw profiel officieel te verwijderen.

Heb je de stappen in de mail gevolgd, dan wordt jouw profiel meteen verwijderd door de medewerkers van Nr1gratisdating.nl.

6 Total Score
Nr1gratisdating Review

Nr1gratisdating.nl is helemaal gratis te gebruiken, dus je hoeft nooit kosten te betalen om gebruik te maken van de functies van deze dati

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5
Klantenservice
6.5
Kosten
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply