Matchprofiler

Matchprofiler.com is een gratis datingsite die gebruikt kan worden door iedereen die 18 jaar of ouder is. Of je nu heteroseksueel, biseksueel of homoseksueel bent en of je nu een leuke date of echt een serieuze relatie zoekt: deze datingsite brengt jou in contact met de leukste singles. Wil je graag meer te weten komen over deze datingsite? Lees dan meer over Matchprofiler.com in deze uitgebreide review.

De betrouwbaarheid van Matchprofiler.com

Voor je lid wordt van een datingsite, wil je natuurlijk wel zeker weten dat het om een betrouwbare en veilige datingsite gaat. Matchprofiler.com geeft zelf aan dat de datingsite streng toezicht houdt op ieder profiel op de datingsite, zodat misbruik van de website tegengegaan wordt. Verder geeft de datingsite ook tips aan leden om hun eigen privacy en veiligheid op de datingsite te waarborgen, want als lid heb je natuurlijk ook grote invloed op jouw privacy. Niet als enige overigens, want ook Matchprofiler.com doet een hoop om jouw privacy te beschermen.

Zo zegt de datingsite onder andere dat jouw gegevens alleen zichtbaar zijn voor andere leden van de datingsite, dat bepaalde gegevens alleen zichtbaar zijn voor de medewerkers van de datingsite en dat jouw gegevens nooit aan derden verstrekt worden. Alle informatie die je aan de datingsite geeft wordt opgeslagen in een beveiligde database, waar geen hackers en internetcriminelen bij kunnen komen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over jouw gegevens als je lid wordt van Matchprofiler.com, want de datingsite doet er alles aan om jouw gegevens goed te beschermen.

Inschrijven bij Matchprofiler.com

Om in contact te komen met de leden van Matchprofiler.com, moet je zelf ook lid worden. Dit doe je door het registratieformulier op de homepage van de datingsite in te vullen, iets wat zo gebeurd is en bovendien gratis gedaan kan worden. Vul zo veel mogelijk persoonlijke gegevens in, want de datingsite stuurt jou matches op basis van deze gegevens. Hoe meer gegevens je invult, hoe beter jouw matches bij je passen.

De kosten van Matchprofiler.com

Matchprofiler.com is helemaal gratis te gebruiken en dit betekent dat geen enkele functie van de datingsite geld kost of in de toekomst geld gaat kosten.

De mobiele app van Matchprofiler.com

Matchprofiler.com heeft (nog) geen mobiele applicatie voor mobiel daten op de smartphone en tablet, maar de datingsite is wel geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Wil je mobiel daten op je smartphone of tablet, dan gebruik je de browser op je apparaat gewoon om naar de mobiele website van Matchprofiler.com te surfen. Hier ga je automatisch naartoe als je de url intypt op een mobiel apparaat.

Acties en kortingen

Matchprofiler.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Matchprofiler.com

Om je uit te schrijven bij Matchprofiler.com, log je je eerst in. Daarna ga je naar jouw profiel en ga je naar de instellingen van jouw account. Op deze pagina kun je op ‘Account verwijderen’ klikken en als je dit hebt gedaan, wordt jouw profiel meteen verwijderd.

6 Total Score
Matchprofiler Review

Matchprofiler.com is helemaal gratis te gebruiken en dit betekent dat geen enkele functie van de datingsite geld kost of in de toekomst geld gaat kosten.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
6
Klantenservice
5.5
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply