GaySite is een website die zich op homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuele mannen en vrouwen en transgenders richt. Het is eigenlijk geen datingsite, maar een website waar je allerlei interessante nieuwsberichten, informatieve artikelen en andere content over de LHBT-gemeenschap kunt lezen.

Al het relevante nieuws op één website

Ben je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de LHBT-gemeenschap, dan is GaySite zeker een interessante website voor jou. Hier lees je namelijk al het relevante nieuws over de LHBT-gemeenschap op één overzichtelijke website. Er staan nieuwsberichten over Gay Prides, maar ook over homorechten en leuke feesten.

Onder alle nieuwsberichten op de website kun je een reactie plaatsen. Zo ontstaan er regelmatig leuke gesprekken en discussies onder de posts op de website. Om op berichten te reageren, heb je overigens geen account nodig. Je kunt dus gewoon een reactie plaatsen zonder je in te loggen.

Plus- en minpunten van GaySite

GaySite heeft enkele plus- en minpunten. Zowel de pluspunten als de minpunten van de website worden hieronder kort opgesomd.

Pluspunten:

  • Er worden interessante nieuwsberichten geplaatst op de website, over allerlei onderwerpen binnen de LHBT-gemeenschap.
  • Je kunt op alle berichten reageren, ook zonder account.
  • De website is helemaal gratis.

Minpunten:

  • Het is geen datingsite, maar een informatieve website voor de LHBT-gemeenschap.

De kosten van GaySite

Dit is een informatieve website, waar je niets voor hoeft te betalen. Je hoeft voor geen enkele dienst van de website te betalen. Ook als je op nieuwsberichten wil reageren, hoef je hier verder niets voor te betalen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply