GayDatingPlanet

Daten met homo’s op GayDatingPlanet.nl

Voor mannen kan het behoorlijk ingewikkeld zijn om een single homo te vinden. Er zijn veel datingsites die zich zowel op hetero’s als homo’s richten, wat het lastig maakt om te bepalen of een man op vrouwen, of juist op mannen valt. Daarbij is het voor homo’s vaak spannend om in een uitgaansgelegenheid op een andere man af te stappen. Je weet immers nooit zeker of die man ook op andere mannen valt. Gelukkig zijn er ook verschillende datingsites die zich specifiek op homo’s richten. GayDatingPlanet.nl is hier een goed voorbeeld van! Op deze website zijn enkel mannen actief, die op zoek zijn naar een andere single man om samen mee te daten.

Daten geldt bij GayDatingPlanet.nl in de breedste zin van het woord! Dit betekent dat je hier mannen kunt vinden die af en toe af willen spreken om bijvoorbeeld samen te eten, mannen die zoeken naar andere mannen voor een vaste relatie, enzovoorts.

Een gratis account aanmaken

Het aanmaken van een account bij GayDatingPlanet.nl is volledig gratis! Na het aanmaken van je account is het direct mogelijk om te zoeken naar andere single mannen. Voor het aanmelden dien je enige tijd uit te trekken, omdat je een aantal persoonlijke gegevens in kunt voeren. Deze gegevens zijn gericht op je interesses, je voorkeuren, je favoriete hobby’s, uiterlijke kenmerken, enzovoorts. Door deze gegevens zo goed mogelijk in te voeren, krijgen andere leden direct een goed beeld van je. Dit maakt de kans groter dat je via GayDatingPlanet.nl een geschikte match vindt!

Een groot voordeel aan GayDatingPlanet.nl is de mogelijkheid om anoniem te blijven. Je kunt je echte naam verbergen, totdat je een single man volledig vertrouwt. Zo voorkom je dat mensen uit je omgeving zien dat je actief bent op deze datingsite. Niet iedereen vindt het fijn als anderen weten dat zij lid zijn van een dergelijke datingsite.

Zoeken naar een leuke match

Wanneer je tevreden bent over je profiel, kun je aan de slag met het vinden van een leuke match. Dit doe je door gebruik te maken van de zoekfunctie van GayDatingPlanet.nl. Deze zoekfunctie beschikt over verschillende filters, zodat het bijvoorbeeld heel eenvoudig is om alleen de mannen bij jou uit de buurt te zien. Je kunt leden ook filteren op leeftijdscategorie.

Heb je een leuke single man op het oog? Stuur hem een berichtje om jezelf aan hem voor te stellen en een contact op te zetten. In je eerste bericht wil je direct een goede indruk maken en aantonen dat je mogelijk de geschikte partner voor hem bent. Doe dit door jullie gemeenschappelijke interesses te benadrukken. Dit toont aan dat je zijn profiel al bekeken hebt en dus serieus geïnteresseerd bent in een leuk contact. Vervolgens is het aan de single man om te bepalen of die interesse wederzijds is.

Tip: houd met meerdere mannen tegelijkertijd contact, om te voorkomen dat iemand niet reageert en je zonder contacten komt te zitten. Er zijn vast meer leuke matches te vinden!

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Credits aanschaffen bij GayDatingPlanet.nl

GayDatingPlanet.nl biedt je de mogelijkheid om gratis een account aan te maken en het profiel van andere leden te bekijken. Voor het versturen van berichten dien je echter losse credits te kopen, waarbij de prijs per credit afneemt naarmate je meer credits tegelijkertijd afneemt. Het goedkoopt is de optie met 4.236 credits, waarbij je vier cent per credit betaalt.

Voor het versturen van een bericht naar andere leden van de datingsite bent je zestien credits kwijt.

 

6 Total Score
GayDatingPlanet Review

Het aanmaken van een account bij GayDatingPlanet.nl is volledig gratis!

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6.5
Kosten
5.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply