Gay.nl

Gay.nl is meer dan een eenvoudige gay datingsite. Zo is het meer een online dating community te noemen, waar je naast een leuke partner ook veel informatie kunt vinden over de maatschappij, entertainment, lifestyle, opinie en ga zo maar door. De website werd al opgericht in het jaar 2003 en dit maakt Gay.nl de oudste gay datingsites op het internet. Ideaal voor mensen die niet alleen online willen daten, maar echt een leuk platform zoeken om iedere dag actief op te zijn.

De betrouwbaarheid van Gay.nl

Gay.nl scoort goed op het gebied van betrouwbaarheid en dit komt door de volgende zaken:

  • De community maakt gebruik van een beveiligde SSL-verbinding voor het versturen van (betaal)gegevens, zodat jouw gegevens niet onderschept kunnen worden.
  • De community slaat jouw gegevens altijd op in een versleutelde database, die enkel toegankelijk is voor medewerkers van de datingsite.
  • De community hecht veel waarde aan jouw privacy en beschermt deze dan ook optimaal.

Gay.nl heeft geen keurmerken gekregen, maar dit komt waarschijnlijk omdat de community iets te specifiek is voor de algemene keurmerken die verstrekt kunnen worden aan datingsites. Een klein verbeterpuntje, maar dit betekent zeker niet dat de datingsite niet betrouwbaar is.

Inschrijven bij Gay.nl

Om je in te schrijven bij Gay.nl, hoef je enkel de stappen in het inschrijfformulier te volgen. Heb je dit gedaan, dan wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Klik je op de link in deze mail, dan wordt jouw account geactiveerd en kun je meteen online gaan daten. Heb je geen mail ontvangen? Kijk dan even in je mailbox met spam, want hier kan de e-mail van Gay.nl ook terecht zijn gekomen.

De kosten van Gay.nl

Gay.nl is gratis te gebruiken, maar het betaalde lidmaatschap van de community geeft je veel meer mogelijkheden om de community te gebruiken. Als basic lid kun je bijvoorbeeld artikelen lezen, berichten versturen en ontvangen, een profiel samenstellen en foto’s plaatsen, maar als volwaardig member kun je nog veel meer. Denk hierbij aan het bekijken van de bezoekers van jouw profiel, het verwijderen van advertenties van de website, het activeren van de incognito functie en het bekijken van de gesprekshistorie in het Message Center. Je bent al volwaardig member voor 5 euro per maand, dus dit zullen veel leden wel interessant vinden.

De mobiele app van Gay.nl

Gay.nl heeft enkel een applicatie voor Apple apparaten, die in de App Store te downloaden is. De community heeft nog geen mobiele app ontwikkeld voor Android apparaten en het is ook niet bekend of de datingsite dit nog gaat doen. Wel is de datingsite mobiel vriendelijk voor Android apparaten, wat betekent dat mobiel daten op de smartphone en tablet alsnog mogelijk is.

Acties en kortingen

Gay.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Gay.nl

Om je uit te schrijven bij Gay.nl, moet je je eerst inloggen. Vervolgens ga je naar ‘Instellingen’ (links bovenin het scherm bij je gebruikersnaam) en klik je op ‘Account’. Scrol je naar beneden, dan zie je de link ‘Profiel verwijderen’ staan. Je geeft aan waarom je jouw profiel wil verwijderen en jouw profiel wordt meteen offline gehaald. Heb je nog een membership, dan krijg je hier je geld niet voor terug.

6 Total Score
Gay.nl Review

Gay.nl is gratis te gebruiken, maar het betaalde lidmaatschap van de community geeft je veel meer mogelijkheden om de community te gebruiken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5
1 Comment
  1. Reply
    mark oktober 25, 2017 at 8:14 pm

    onmogelijk om mijzelf uit te mogen en kunnen schrijven, zit zwaar in de nesten, ik wil uitgeschreven, liefs mark, ps: ik weet ook mijn inschrijfnaam en w.woord niet meer, x

Leave a reply