Gay Lexa

Gay Lexa is één van de populairste en grootste gay datingsites van het land. De datingsite is onderdeel van Lexa.nl, een bekende datingsite die al vele jaren bestaat en duizenden mensen aan een partner heeft geholpen. Als lid van Gay Lexa kun je op zoek naar een partner voor een serieuze relatie, maar ook naar een leuke date, een one night stand of gewoon een leuke man om een vriendschap mee te starten. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Gay Lexa in deze review.

De betrouwbaarheid van Gay Lexa

Met de betrouwbaarheid van Gay Lexa zit het helemaal goed. De datingsite maakt misschien geen gebruik van een SSL-verbinding om gegevens te versturen, maar dit wordt helemaal goed gemaakt door het feit dat Gay Lexa twee keurmerken heeft. Het gaat om het keurmerk veilig daten en het keurmerk van thuiswinkel.org: twee keurmerken die veel andere datingsites dolgraag zouden krijgen en die niet zomaar verstrekt worden. Overigens maakt de datingsite wel gebruik van de SSL-verbinding als er betalingen verricht worden en dit is toch wel de belangrijkste toepassing van deze veilige verbinding. Kortom: een veilige datingsite, die je helemaal kunt vertrouwen.

Inschrijven bij Gay Lexa

Je hoeft niets te betalen om je in te schrijven bij Gay Lexa en daar komt nog bij dat je het inschrijfproces in een mum van tijd doorlopen hebt. Om je in te schrijven bij deze datingsite, vul je enkel wat basisgegevens in. Denk hierbij aan je e-mailadres, je gebruikersnaam en je wachtwoord, om vervolgens al akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en een bevestigingsmail van Gay Lexa te ontvangen. Heb je op de link in de mail geklikt, dan kun je jouw profiel meteen invullen en starten met online daten.

De kosten van Gay Lexa

Wil je alle functionaliteiten van Gay Lexa gebruiken, dan heb je een betaald lidmaatschap nodig. Het betaalde lidmaatschap van deze datingsite wordt ook wel het full membership genoemd, dat je per maand, per drie maanden of per zes maanden af kunt sluiten. Per maand betaal je 24,99 euro om full member te worden, per drie maanden betaal je 12,99 euro per maand (korting: 48 procent) en per zes maanden betaal je 9,99 euro per maand (korting: 60 procent). Je kunt jouw membership betalen met iDeal, maar ook met je creditcard of met PayPal.

De mobiele app van Gay Lexa

Net zoals moederbedrijf Lexa.nl, heeft ook Gay Lexa een mobiele applicatie die je op jouw smartphone en/of tablet kunt zetten om mobiel te daten via deze datingsite.

Acties en kortingen

Gay Lexa heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Gay Lexa

Om je uit te schrijven bij Gay Lexa log je je in, klik je op je gebruikersnaam (rechtsboven op het scherm) om naar de instellingen van je profiel te gaan en klik je op ‘Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier’. Let op: ben je nog een aantal full member, dan krijg je hier niet je geld voor terug.

8.5 Total Score
Gay Lexa Review

Als lid van Gay Lexa kun je op zoek naar een partner voor een serieuze relatie, maar ook naar een leuke date, een one night stand of gewoon een leuke man om een vriendschap mee te starten.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7.5
Kosten
7.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply