Gay eDarling

Gay eDarling is onderdeel van de bekende datingsite eDarling en is speciaal ontwikkeld voor mannen die een leuke mannelijke partner zoeken. Je kunt lid worden van de datingsite als je gewoon leuke mannen wil ontmoeten, maar ook als je echt wil daten of je ideale partner zoekt voor een serieuze relatie. Omdat de website in 2008 is opgericht, heeft de datingsite veel naamsbekendheid onder homoseksuele mannen en dit betekent dat de datingsite veel leden heeft. Word je lid van Gay eDarling, dan heb je veel kans van slagen bij het vinden van een leuke partner.

De betrouwbaarheid van Gay eDarling

Gay eDarling heeft maar liefst drie keurmerken en dit is zeker een positief punt voor de betrouwbaarheid van de datingsite. Daar komt nog bij dat de datingsite al vele jaren bestaat, wat betekent dat de website al jaren ervaring heeft met online dating en erg betrouwbaar en veilig is. Als lid van Gay eDarling hoef je je dan ook geen zorgen te maken om de veiligheid en betrouwbaarheid van de website, want deze zaken zijn goed geregeld bij Gay eDarling.

Inschrijven bij Gay eDarling

Om onderdeel te worden van de community van Gay eDarling, moet je je inschrijven als lid. Dit doe je via de homepage van de website, waar een inschrijfformulier te vinden is. Heb je alle gegevens van het formulier ingevuld, dan geef je aan dat je de Algemene Voorwaarden van de datingsite accepteert. Wil je dit document eerst nog lezen, dan is dit uiteraard mogelijk. Heb je alle stappen van het inschrijfproces doorlopen, dan klik je op het groene balkje met de tekst ‘Nu kosteloos registreren’ en jouw profiel wordt online gezet. Je ontvangt ook een mail van Gay eDarling, maar hier hoef je niets mee te doen.

De kosten van Gay eDarling

Je kunt altijd gratis lid worden van Gay eDarling, maar als gratis lid kun je niet veel functies van de datingsite gebruiken. Wil je wel alle functies van de website kunnen gebruiken voor meer slagingskans bij het online daten, dan moet je premium plus lid worden. Per maand betaal je hier 89,90 euro voor, per drie maanden betaal je hier 37,90 euro voor per maand, per zes maanden betaal je hier 24,90 euro voor per maand en per 12 maanden betaal je hier 15,90 euro voor per maand. Hoe langer je lid wordt, hoe meer korting je maandelijks op jouw abonnement krijgt.

Met of zonder korting: de prijzen van Gay eDarling zijn vrij hoog en zeker in vergelijking met de prijzen van andere datingsites. Vind je dit niet erg, dan kun je gewoon lid worden van deze datingsite. Word je liever lid van een wat goedkopere datingsite, dan raden wij Gay eDarling als een van de duurste datingsites op de markt af.

De mobiele app van Gay eDarling

Gay eDarling heeft ook een mobiele applicatie ontwikkeld, die op alle mobiele apparaten met iOS of Android te gebruiken is.

Acties en kortingen

Gay eDarling heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Gay eDarling

Je kunt je gemakkelijk en snel uitschrijven bij Gay eDarling als je geen lid meer wil zijn van de datingsite. Dit doe je door je in te loggen, naar de instellingen van jouw profiel te gaan en hier aan te geven dat je jouw profiel wil laten verwijderen. Eventuele openstaande dagen van het premium lidmaatschap worden verwijderd en hier krijg je nooit je geld voor terug.

 

8 Total Score
eLiteDating Review

Gay eDarling heeft maar liefst drie keurmerken en dit is zeker een positief punt voor de betrouwbaarheid van de datingsite.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7.5
Kosten
8
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply